Újévi smsek

újévi smsek, szilveszteri smsek, búék smsek

Köszöntsd fel barátaidat, ismerőseidet, családodat újév alkalmából! Ehhez gyűjtöttünk össze egy csokor újévi smst. Találsz kedves, rövid, vicces, szerelmes szilveszteri smseket.

Újévi smsek

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BÚÉK!

Az élet tele van reménnyel, naggyal és néhány szerénnyel. Kívánom, teljesüljenek álmaid, kimondott és kimondatlan vágyaid !! Boldog Új Évet Kívánok!

Angyal szálljon házad felett, vigyen békét, szeretet. Adjon egészséget, gazdagságot, áldja meg otthonod, családod! Boldog Új Évet Kívánok!

Adjon Isten minden jót, Jobb évet, mint tavaly volt. Mitől félünk, mentsen meg, Amit várunk legyen meg. Szeretetet, békességet, Egészséget. Boldog Új Évet!

Csillagszórók csillogása, petárdák robbanása űzze el 2020 minden rosszát, s a pezsgős poharak víg koccanása hozzon neked szeretetben gazdag boldog új évet!

Egy pillanatra megpihen az órarugó, míg a himnusz szól, vigyázzban áll a két mutató. Majd a nagyobbik egy picit előredőlve, átlép az új esztendőbe. Onnan visszaszól a kicsinek: Boldog Új Évet Mindenkinek!

Elmúlik az ó-év, beköszönt egy újabb, szívünkben ismét új remények gyúlnak. Teljesüljön vágyunk, legyen minden még szebb, kívánunk nektek egy boldogabb évet. B.Ú.É.K !

Kis szobában gyertya ég, búcsúzik az elmúlt év. Fenyő illat lengedez, bonthatod a pezsgődet. Száraz vagy félédes, köszöntsük az újévet.

Újév alkalmából köszöntelek téged, Ne feledd, hogy jövőre is találkozok véled!

Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad, hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom!!! B.Ú.É.K!!!

Lassan vége lesz az évnek, terveid már biztosan a jövőbe néznek. Gondolatban koccintok éjfélkor veled és kívánok boldog sikeres új évet neked. B.U.É.K.

Itt az újév hamarosan, Mért nézel rám haragosan? Legyél vidám, idd a pezsgőt, búcsúztassuk az esztendőt. Kívánom, hogy legyél boldog, szíved kerüljék a gondok! BÚÉK

Ma van az év utolsó napja,
a hírt mindenki sms-ben kapja.
Kopogtat az új év már csak néhány óra,
ne gondolj most másra csak a szépre, jóra.
Boldog új évet!

Malac farka kunkorodik, alkoholszint emelkedik, elbúcsúzik az óév, helyébe egy új lép, azt kívánom: BÚÉK!

Éjfélt ütött már az óra, koccintsunk a harangszóra. BÚÉK

Utolsó napján ennek az évnek, én leszek nagyon részeg! Ezért szólok előre… találkozunk jövőre! B.U.É.K!

Sms-em nem túl hosszú, úgyse tudnád elolvasni. Majd ha holnap újra látod: Boldog Új Évet Kívánok!

Vicces újévi sms-ek

Részeg hajnalok, mámoros éjszakák, üres asztalok, pár összetört pohár… S egy régi barát, aki boldog újévet kíván..

Szarrá főtt a virsli, zsizsikes a lencse. Víg köszöntőt írni, így nem nagy szerencse. A pezsgős dugó épp most lőtte szét az állam, a karácsonyfa rám dőlt, megb…szott az áram. Vadul káromkodom éhes vagyok, vérzek. De azért kívánok SZÉP, BOLDOG ÚJÉVET!!!

Telefonálni ma nem fogok, Mert beszélni már nem tudok, Hányni talán még sikerül, Ahogy kinézek, mindenki kikerül. Nem is húzom a mondókámat sokáig… Boldog Új Évet …Bokáig!

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek. Mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki beba…va. Szép ez a szokás, mit jövőre hagyok B.Ú.É.K, míg magamnál vagyok!

Az új évben éld az életed vidáman, Ne legyen hiányod pasiban és piában. Pénztárcádba gazdagságot, ágyadba sok huncutságot! Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Új Évet Kívánok!

Bekerül a sült malac este a bendőbe, csakúgy mint én reggel a mentőbe! Nem azért visznek, mert megártott a malac, hanem kiürült sok pezsgős palack! Sok szerencsét kívánunk az új esztendőre, befértek ti is a mentőbe! B.Ú.É.K

Jelzem mindazoknak, akik 2020-ra a legjobbakat kívánták nekem, hogy szar sem lett belőle. Épp ezért 2021-re kizárólag készpénzt, alkoholt, vagy benzin utalványt kérek! Köszi! Boldog Új Évet Kívánok!

Szilveszter éjjelén az erdőben óriási a móka, együtt vedel a vadnyúl és a róka. Az öreg szarvas tök matt részeg, a vaddisznó tántorog, extazy-t esznek az őzek. A fácán totálkáros, és el is tévedt, őrült hangon pedig azt ordítja, hogy BOLDOG ÚJ ÉVET !

Szerelmes újévi sms

Ha olykor mégis gyötör az élet,azért most örülj a jónak a szépnek.S szívedbe csendüljön mindig az ének:Hogy vannak akik szeretnek téged!

Hull a hópehely, a szeretet ma minden szívben otthonra lel! A Te szívedben is találjon otthonra, és ne felejtsd el azt se, aki e pár sort írta! Boldog Új Évet!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Melyik búék sms tetszik a legjobban?

Nézd meg ezeket is:

.

Array