TOP 5 adventi kalendárium férfiaknak 2023

top 5 adventi kalendárium férfiaknak

Az adventi naptár hagyománya manapság is él és virul, és már nem csak a gyerekek szeretnék élvezni az adventi kalendárium élményét, hanem a felnőttek is. Összeválogattuk 2023-ban a legjobb adventi kalendáriumokat férfiaknak, konkrét lelőhelyekkel. Nézd meg a gyűjteményt és lepd meg párodat, családtagodat, kollégádat egy szuper adventi naptárral!

TOP 5 adventi kalendárium férfiaknak 2023-ban

Praktikus adventi naptár férfiaknak

Adventi naptár 24 praktikus ajándékkal, azoknak, akik szeretik a kütyüket, barkácsolást, utazást. A készlet értéke meghaladja a benne lévő termékek értékét, és a díszdobozt fel lehet használni dekorációnak, vagy át lehet alakítani praktikus szervezővé. Bővebben itt tudsz olvasni az adventi naptárról.

adventi naptár férfiaknak

Adventi kalendárium kütyüimádóknak

Ez a kifejezetten férfiaknak szóló adventi naptár olyan meglepetéseket tartalmaz, mint például mágneses telefontartó, karácsonyi mintás zokni, bluetooth hangszóró, powerbank, összecsukható pohár, mini laposüveg, usb ventillátor, túlélő kártya. Kattints ide további infókért!

 

Csináld magad sör adventi naptár férfiaknak

Adventi naptárba nem csak csokit lehet tenni, de akár dobozos sörből is készíthetünk házilag, ennek a szuper kelléknek a segítségével. A csináld magad sör adventi naptár készlet tartalmaz 2 db matrica ívet 24 db kör alakú matricával, hogy az adventi visszaszámlálást megkönnyítse az ajándékozottnak! 1 db díszített palástot 40x25x16 cm nagyságú tálcára, amivel magát a sörös rekeszt is adventi köntösbe tudod bújtatni!  A szett 0,5 literes átlagos dobozos sör tálcára van kialakítva. A készlet sört nem tartalmaz. Csináld magad sör adventi naptár itt.

adventi sör kalendárium

Sexy lányok adventi naptár

A klasszikus, finomságokat tartalmazó adventi naptár kifejezetten férfiak számára. Sexy lányok adventi naptár itt.

sexy lányok adventi kalendárium férfiaknak

 

Adventi naptár teherautó

A férfiak gyerek énje sosem tűnik el, és garantáltan imádni fogják ezt az adventi teherautót, ami  24db egyedi mintával ellátott kihúzható fiókot tartalmaz. Hogy igazán személyes legyen az ajándék, a fiókokat magunk tölthetjük meg egyedi ajándékokkal. Adventi teherautó itt.

 

adventi naptár teherautó

Melyik férfiknak szóló adventi naptár tetszik a legjobban?

Array