Verhetetlen karácsonyi ajándékötletek barkács rajongóknak

karácsonyi ajándék férfi nő

Az ünnepi időszak egyre közeledik, így az ajándékvásárlás sem várhat sokat. Nehezen rukkolsz elő meglepetés ötletekkel? Aggodalomra semmi ok, hiszen ebben a cikkben összegyűjtöttünk 5 kivételes ajándékot, amelyeket a barkácsolás és a DIY projektek szerelmesei örömmel fogadnak. Legyen szó kezdő barkács szakiról vagy tapasztalt ezermesterről, a lenti listán egészen biztosan találsz olyan ajándékot, amellyel lehengerled a szerettedet.

5 nem mindennapi ajándék a barkácsolás szerelmeseinek

Klisés ajándékok helyett idén válassz valami igazán testhezálló és egyénre szabott ajándékot. Keresve sem találhatsz jobb ajándékot, mint a barkácsfelszerelés az ezermester barátoknak és családtagoknak. A következőkben 5 olyan ajándékötletet mutatunk be, amelyekkel nehéz mellényúlni. Közös bennük, hogy gyakran a jól felszerelt műhelyekből is hiányoznak, így szinte biztos, hogy legalább az egyik jó választást jelenthet idén karácsonykor.

Műhelyszék

A barkács feladatok kényelmes és biztonságos elvégzéséhez elengedhetetlen egy ergonomikus és ízületbarát ülőalkalmatosság. Sok műhelyben hétköznapi gurulós iroda székeket használnak, ezek azonban kialakítás, anyaghasználat és tisztíthatóság tekintetében sokszor alulmaradnak a műhelyszékekkel szemben. Lepd meg szeretted egy speciális műhelyszékkel! Válassz olyan modellt, amely gurulós lábakkal, állítható magassággal és az alsó derékrészt támogató háttámlával rendelkezik.

Amennyiben már rendelkezik műhelyszékkel, alternatív meglepetés lehet a gurulós aláfekvő, amely autószereléskor, asztalos feladatoknál és vízszerelési munkálatoknál extra hasznos.

Szerszámos kocsi, szerszámszekrény

Gyakran viccelsz azzal, hogy ezermester szeretted műhelye kaotikus és rendezetlen? Akkor idén karácsonykor érdemes lehet valamilyen szerszám rendszerezővel előrukkolni! A szerszámos kocsik általában kisebb méretű, kerekekkel rendelkező tárolók – kiváló választás kisebb műhelyekhez. Nagyobb szabad terület áll rendelkezésre és sok a szerszám? Akkor válaszd a szerszámszekrényt, amely egyedi rekeszekkel és fogantyúkkal teszi rendezetté a műhelyteret.

Akkus rádiók és kávéfőzők

Egy-egy komplexebb barkács projekt több tucat vagy akár több száz órát is igényelhet. Ahhoz, hogy a szereléssel töltött idő kényelmesebb legyen, a kellemes zene és frissítő kávé sokat segíthet. Azonban nem minden esetben megoldható a folyamatos áramellátás. Ilyenkor nyújthatnak az akkus rádiók és kávéfőzők hatalmas segítséget. Tedd komfortosabbá a szerelést szeretteidnek és lepd meg őket idén karácsonykor hasznos barkács kiegészítőkkel!

Övtáskák, derékövek

Bár a szerszámos láda is hasznos lehet az eszközök szállítására, bizonyos helyzetekben nem praktikus. Például a létra tetején állva kellemetlen lehet a létrafokokra helyezett ládához lehajolni. Ilyen esetekben különösen hasznos egy övtáska vagy deréköv. A praktikus barkács felszerelésben kényelmesen elhelyezhetőek a legfontosabb eszközök.

Munkavédelmi szett

Tagadhatatlan, hogy a munkavédelmi szett az egyik legfontosabb barkácsfelszerelés, mégis sok hobbi műhelyből hiányzik. Ahhoz, hogy a szerettünk biztonságosan élvezhesse az ezermesterkedést, érdemes az alábbiakkal rendelkezni: 

  • Fejvédő sisak
  • Füldugók vagy egyéb hallásvédelem (amennyiben hangos szerszámokat használ)
  • Kesztyűk
  • Munkaruha
  • Munkavédelmi cipő
  • Munkavédelmi szemüveg
  • Pormaszkok, szájmaszkok (ha a barkács munka, például gyapot szigetelés, indokolttá teszi)

Ezekkel a felszerelésekkel minimalizálható a sérülés kockázata. Gondoskodj szeretted biztonságáról és előzd meg a kellemetlen barkács baleseteket munkavédelmi felszereléssel!

karácsonyi ajándék férfi

Zákány Szerszámház Kft.: megbízható webshop, ahol beszerezhető az összes ajándék

Valódi kihívás lehet barkács ajándékot választani meglepetésként. Vajon mi hiányzik szerettünk készletéből? A választott szerszám kompatibilis a többivel? Milyen specifikációval rendelkező terméket válasszunk? Szerencsére a Zákány Szerszámház Kft. segítőkész szakemberei készséggel állnak rendelkezésre a tökéletes ajándék megtalálásához. Legyen bármi a kérdés, a szerszám webshop munkatársaira számíthatsz! A segítőkész ügyfélszolgálat mellett, kiváló árakra és széles kínálatra számíthatsz az oldalon.

Képek forrása: Freepik

Array