Praktikus Valentin-napi ajándékok

valentin napi ajándék

A szerelmesek ünnepén is lehet olyan ajándékot találni és választani, ami nem porfogóként végzi, hanem igazi ajándék lesz belőle és nap mint nap örömet ad.

Az ilyen praktikus ajándékok leginkább használati tárgyak, egy kis varázsporral megszórva.

Írd a tárgyakra, hogy szereted, és minden nap mellette vagy!

Valentin napi álom zsák

Az álom zsák levendulát tartalmazó Valentin nap mintás szütyőke. Egyrészt aranyos, másrészt dekoratív. És végül, a zsákocskában lévő levendula segít az elalvásban.

Férfiak számára is remek ajándék, hisz ők többet küzdenek egy stresszes nap végén az elalvással. Ráadásul a hálószobában jó hangulatot ad, ha egy Valentin napi kedves és hasznos tárgy ott van a Kedvestől.

Valentin napi tusfürdők

Ha szeretitek a páros ajándékokat, akkor nagyszerű ötlet Valentin napi tusfürdőből is párosat választani. Jól fognak mutatni egymás mellett a fürdőben. Párosan szép az élet.

Választhatod a Szeretlek feliratú tusfürdőket szivecskés női és szolidabb férfi verzióban. Aztán, páros ajándéknak remek választás a Szuperhősnők és Szuperhős tusfürdők. A Mr és Mrs Right tusfürdők természeteses módon adják magukat!

ha nem akarsz párosat összeválogatni, akkor férfiak számára a legnépszerűbbek az Utolsó Tökéletes Férfi és a Másnaposság elleni tusfürdő. Hölgyek részére pedig a legvagányabb a Stresszoldó és a Szex Istennő vagyok tusfürdők.

Valentin napi törölközők

A tusfürdők mellé adja magát, hogy Szeretlek feliratú törölközőket válassz ajándékba.

Próbáld ki, milyen érzés Szeretlek felirattal, és piros szivecskés, cuki macis törölközővel találkozni minden nap a fürdőben. Mosolyt és örömet ad, és emlékeztet. Ugye?

valentin napi törölköző

Választhatsz pasztel színűt, de tüzesen ördögöset is.

Akkor is választhatod ezt ajándékba, ha tavaly is ilyet adtál, mert a törölköző választék végtelen, biztosan találsz olyat, ami mindkettőtöknek tetszeni fog.

Valentin napi poharak

A klasszikus Valentin napi ajándékok közé tartozik a bögre, a (sörös)pohár és pálinkás poharacska is.

Ezek változatosak, lehetnek szerelmes és vicces hangulatúak is. Lehet belőlük egész készleteket összeválogatni.

Ha hölgynek szeretnél Valentin napra ajándékot adni, akkor további ötleteket kapsz a Valentin napi ajándékok nőknek című cikkben.

Összegezve

A szerelmesek ünnepére válassz praktikus, minden nap örömet adó ajándékot. Válassz páros ajándékokat, így lesz az igazi, hiszen párosan szép az élet. A Valentin napi álom zsák a hálószobában, a tusfürdő és a törölköző a fürdőszobában, a poharak a nappaliban és a konyhában válnak emlékezetes ajándékká. Kell ennél több?

Array