Online kaszinó nyerési taktikák

online casino nyerési taktikák

Az online kaszinók világában való elindulás nem egyszerű, viszont vannak olyan taktikák, amik segíthetnek, hogy már az első időszakban a legtöbbet hozhasd ki magadból. A szerencsejátékokat megismerve pedig hamar eldöntheted majd, hogy a lenti taktikákat használva melyik játék áll hozzád közel, azaz, hogy melyik lesz az, amely a magyar online kaszinó weboldalakat használva a legnagyobb nyereményeket biztosíthatja majd számodra.

Cikkünkben bemutatjuk azokat a taktikákat, amiket érdemes tudnod, ha új játékosként most keresed először a szerencsejátékok világát, és szeretnél már az elején óriási nyereményeket bezsebelni.

Keresd a minőségi kaszinókat

Az egyik legfontosabb pont, amire figyelned kell, amikor új játékosként most indulsz el a szerencsejátékok világában, hogy a több ezer weboldal közül azokat érdemes keresned, amelyek minőségiek, mert ők lesznek azok, amelyek biztonságosak is, és a legjobb élményekkel is várnak. Amíg például nem találtad meg az engedélyre vonatkozó információkat egy kaszinóval kapcsolatban, nem érdemes rajta regisztrálnod, mert csak abban az esetben biztos, hogy kizárólag a szerencsén fog majd múlni a játékok kimenetele, ha a weboldal kapott engedélyt legalább egy szerencsejáték hatóságtól.

Erről egyébként a weboldal alsó részében olvashatsz általában, de, ha az ügyfélszolgálatot keresed ők biztosan tudnak az erre vonatkozó kérdésekre választ adni.

Az engedély által pedig abban is biztos lehetsz, hogy véletlenszerűen ellenőrzik a weboldalt különböző szervezetek, így a biztonságodra vonatkozó információk idővel sem fognak változni az oldallal kapcsolatban.

Mindazonáltal az engedéllyel rendelkező weboldalak azok, akik a legmodernebb fizetési rendszereket használják, azaz olyan titkosítási eszközöket, amelyek 100%-ban védenek az adatkiszivárgások ellen, így ezek a kaszinók azok, ahol az adataid a leginkább biztonságban lesznek majd.

Figyelj az RTP-re

Az online kaszinók világában egy lényeges pont az is, hogy a játékok milyen RTP mellett érhetőek el. Így, ha például még új játékos vagy, ez egy olyan részlet amire neked is érdemes figyelned. Az RTP ugyanis meghatározza, hogy milyen visszatérítési arány mellett játszhatsz a kaszinóban, azaz, hogy a választott játék milyen gyakran biztosít nyereményeket a játékosoknak. RTP pedig minden játékhoz tartozik, akár nyerőgépről van szó, akár élő asztali játékról, így erre minden játék elindítása előtt érdemes figyelemmel lenned.

Ha például azt látnád, hogy a választott kaszinó weboldalán a játékok nagy része 95%-os RTP alatt van, javasoljuk, hogy inkább állj tovább, mert egy minőségi kaszinó weboldalán könnyen játszhatsz 98-99%-os RTP mellett is, és ezek lesznek azok a játékok is, amelyek a legmenőbbnek számítanak a piacon manapság. Azt jól jegyezd meg tehát, hogy a magas RTP óriási nyereményeket biztosító játékokat jelenthet számodra. Erről egyébként a legtöbb esetben a játék elindítása előtt vagy után tájékozódni tudsz, viszont a kaszinó ügyfélszolgálata, vagy maga az internet is segíthet ebben, ha a játék neve alapján keresed az információt.

Tanuld ki egy játék szabályait

Ha még új vagy, egy nagyszerű taktika lehet, hogy először egy játékra koncentrálsz. Természetesen az a cél, hogy hosszútávon minél több játékban profi légy, viszont a kezdeti időkben, ha nem szeretnél nagy összegeket veszíteni, érdemes egy játékot kitanulnod, majd később átlépned a következőre. Általában a kezdők a nyerőgépeket keresik, hiszen ezek azok a játékok, amelyek a legegyszerűbben használhatóak és a legkönnyen érthetőek. Így akkor is könnyen megértheted a szabályokat, ha még soha nem játszottál előtte semmilyen szerencsejátékkal.

Ráadásul, a nyerőgépek azok, amik ingyenesen is kipróbálhatóak, hogy amennyiben még új vagy, kockázatvállalás nélkül is megtanulhasd egy játék szabályait. Így mire valóban be is fizetnél tényleg profi lehetsz a játékban. Ebben az esetben ráadásul még regisztrálnod sem kell egy kaszinó weboldalán, elég megtenned a folyamatot azután, hogy már eldöntötted, hogy be is fizetnél.

Amikor pedig már a legjobb vagy a nyerőgépek használatában, bármikor átléphetsz a póker, a baccarat vagy épp a rulettjátékokra, hogy tovább növelhesd a tudásod a szerencsejátékokkal kapcsolatban.

Fontos viszont megjegyeznünk, hogy mielőtt játékra adnád a fejed, érdemes megismerkedned a felelősségteljes szerencsejáték fogalmával, mert így biztosíthatod, hogy hosszútávon is jó élményekben lesz majd részed. Ahhoz, hogy elkerülhesd a szerencsejáték függőséget tudatosan kell játszanod, és ismerned kell önmagad. Ebben viszont a minőségi kaszinók a segítségedre lesznek, így például már a regisztráció után állíthatsz be limitet, hogy ne lépd túl a kaszinózásra szánt havi vagy heti költségvetésed.

Keresd a bónuszokat

Az új játékosok egyik kedvenc újdonsága az online kaszinókban, hogy ma már akár kedvezményeket is kaphatnak a játékosok a regisztráció után. Az új játékosok ugyanis azonnal egy üdvözlő bónusszal kezdhetik a pályafutásukat, a későbbiekben pedig visszatérítési bónuszok, befizetési extrák és egyéb kedvezmények járnak a felhasználóknak, amiket a pörgetések és a fogadások alatt használhatnak fel.

Mindazonáltal, ma már olyan játékok is léteznek, amik a játékon belül is biztosítanak extrákat, így, ha szerencsés vagy többféle bónuszt is bezsebelhetsz egy-egy időszakban, ezzel biztosítva, hogy magasabb nyeremények üssék a markodat. A bónuszok pedig akár a befizetett összeged dupláját vagy tripláját is jelenthetik, így mindenképpen érdemes ki is használnod őket. Ez pedig egyaránt igaz az új, és a régi játékosokra is, hiszen mindenkinek jól jön, ha ingyen kap több tízezer forintot.

Fontos viszont tudnod, hogy a bónuszokhoz feltételek is tartoznak, így mielőtt igényled valamelyiket, minden esetben olvasd el a rá vonatkozó szabályokat a kaszinó hivatalos weboldalán, hogy teljes képet kapj arról, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy végül ki is utalhasd a weboldaltól kapott összeget, és a belőle származó nyereményeket.

Array