Karácsonyi ajándékot keresel? Ajándékozz Vászonképet!

karácsonyi vászonkép

Hogy állsz a karácsonyi ajándékok beszerzésével? Ha még nincs ötleted, akkor mi segítünk! A Vászonképvilág Webáruházban készíts egy ajándék vászonképet.

November közepén túl vagyunk, közelednek a karácsonyi ünnepek, így érdemes megtervezni kinek mit ajándékozz majd.

Na de kiket is lephetnél meg egy szép vászonkép ajándékkal?

Íme néhány tipp a Vászonképvilág Webáruháztól vászonkép ajándékra:

  • Gyermekes családoknak, a szülőknek, nagyszülőknek, családtagoknak kedves ajándék az unokáról, a gyermekről készült vászonkép. Nincs más teendő, mint megtalálni a legjobb fotót gyermekünkről, és ezt egy vászonképre tenni a vászonkép szerkesztőnkben.
  • Gyermekeknek is ötletes vászonkép ajándék lehet a kedvenc szuperhősről, sportolóról készült vászonkép. A gyerekszoba díszítéséhez is jó választás egy vászonkép, melyhez több vidám grafika is található gyerekszoba témájú vászonkép galériánkban, ahová érdemes benézni.
  • Kedvesünket is meglephetjük egy emlékezetes közös pillanatról készült vászonképpel. Egy nyaralás, egy közös kaland, vagy egy romantikus estén készült fotó vászonképre szerkesztve kedves ajándék párunknak. Galériánkban szerelem témában is találhatóak szép vászonképek.
  • Barátaink, munkatársaink részére is ötletes ajándék egy vászonkép, ha tudjuk az illetőről, hogy nagy rajongója valamely sportnak, járműnek vagy zenének.
  • Saját részre is jó választás a vászonkép, ha lakásunkat díszítenénk egy szép vászonképpel, melyhez galériánkban több témában is találhatóak vászonképek.
  • Saját részre még jó ötlet, ha van kedvenc kisállatunk, és a róla készített fotót szerkesztjük fel egy vászonképre.

+1 tipp: Ha nem vagyunk biztosak, hogy a megajándékozottnak milyen fotó, téma tetszene egy vászonképen, akkor lepjük meg egy vászonkép ajándékutalvánnyal, mely a vaszonkepvilag.hu oldalon beváltható! Így a megajándékozott vászonkép szerkesztőnkben saját maga készítheti el vászonképét.

Vászonképvilág Webáruházban az alábbi 3 egyszerű lépésben készíthetsz vászonképet:

  • Válaszd a Vászonkép Saját Fotóból menüt, és szerkesztőnk segítségével töltsd fel kedvenc képedet, vagy válassz egyedülálló galériaképeink közül.
  • Tetszés szerint választhatsz vászonkép méretet a 4 féle egy részes és 6 féle többrészes elrendezés közül
  • A gondosan kiválasztott formavilág és méret megadása után már csak kosárba kell helyezned a vászonképet és végig vinni a vásárlási folyamatot

Megérkezik karácsonyig a megrendelt vászonkép?

Ne felejtsd el megrendelni időben, ugyanis nekünk 3 munkanapra van szükségünk legyártáshoz és a kézbesítéshez, tehát legkésőbb December 20-án még leadott rendelést kézbesíteni tudjuk a karácsonyi ünnepek előtt.

Array
A szállítás természetesen ingyenes az ország bármely pontjára!

Boldog ünnepeket kíván a Vászonképvilág Webáruház!