A legjobb karácsonyi pizsama party

család karácsonyi pizsamában

A karácsonyi pizsamák mára már sokak szívét meghódították. Azonban sokan közelítenek hozzájuk fenntartással, ragaszkodva ahhoz, hogy ezek olyan hálóruhák, amelyek az év két hónapjában hordhatóak, és könnyen helyettesíthetők bármely másikkal. Meggyőzünk róla, hogy a karácsonyi pizsamáknak sokkal több előnyük van, mint amennyire a felszínen látszik!

Nem minden pizsama egyforma

 

A karácsonyi pizsamák nagyon széles skálán mozognak. Külön kell említeni a gyermekpizsamákat a férfi és női karácsonyi pizsamáknak is. A gyártók kissé eltérő pizsamákat készítenek minden célcsoport számára. A gyermekek esetében határozottan több vicces, játékos pizsama létezik érdekes alkalmazásokkal. Férfiak és nők esetében sincs hiány a vicces pizsamákból, de vannak sokkal univerzálisabb, elsősorban az ünnepi színeken – piros, zöld, arany – alapuló minták is. Nincs hiány a klasszikus kockás mintájú karácsonyi pizsamákból, de a nők számára készülnek érzéki nőies típusok is. Ha nem a tipikus hóemberes vagy rénszarvasos karácsonyi pizsamát szeretnéd akkor lehet ünnepi pizsamád is. Sokkal sokoldalúbbak, és nem csak karácsonykor viselheted őket. A salala.hu kínálatában hatalmas választékot találsz.

 

Miért van szükségünk karácsonyi pizsamára?

 

A karácsonyi pizsama csak egy a sok kiegészítő, tartozék közül, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy hangsúlyozzuk és élvezzük az ünnepi hangulatot. A  pizsama ugyanolyan kiegészítő, mint a párnák, takarók, ágyneműk, függönyök és sok más tárgy, amelyek karácsonyra egy kicsit megváltoztatják jellegüket. A karácsonyi motívumokkal díszített éjszakai ruhák mosolyt csalnak az arcunkra, elősegítik az ellazulást, és lehetővé teszik, hogy élvezzük a boldog lustaságot, amelyet karácsonykor oly ritkán engedhetünk meg magunknak büntetlenül. A karácsonyi gyermekpizsamák további vonzerőt jelentenek a gyermekek számára, és egyúttal könnyebben ösztönözhetik őket arra, hogy esténként beöltözzenek.

 

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a karácsonyi pizsamapartyból?

 

Ünnepi pizsamában nem csak aludni lehet. A karácsony az az időszak, amikor nagyra értékeljük az együtt töltött időt, nyugodtan és feszélyezettség nélkül. Természetesen a szentestének és a karácsonyi vacsorának is megvan a maga ünnepi hangulata, de utána, otthon, az egész családot könnyedén be lehet öltöztetni a karácsonyi pizsamába és kezdődhet egy más fajta buli.

 

karácsonyi pizsamák nem csak hálóruhák, karácsonykor nagy részük házi viseletként kezelhető. Karácsonyi pizsamába öltözve ünnepelheted a szentestét, amikor már elbúcsúztál néhány vendégedtől. Továbbra is következmények nélkül rágcsálhatod a karácsonyi süteményt a családdal, vagy ihat kakaót vagy a forralt bort. Az elegáns ruhákat levéve  kellemes pillanat lesz a pihenésre, és arra is lehetőséget ad, hogy egyszerűen csak teljesen másképp legyetek egymással, és élvezzétek a saját közelségeteket.

El tudsz tölteni egy egész napot pizsamában? A kényelmes, meleg nadrágból és egy pólóból vagy ingből álló férfi karácsonyi pizsama jól működik, akárcsak a női megfelelője. Hideg? A pizsama felsőt lakár lecserélheted egy melegebb pulóverre, rávethetsz egy gyapjúkardigánt. Ebben a laza ünnepi szettben megnézhetsz egy filmet, együtt vacsorázhatsz szeretteiddel játszhatsz egy újabb kör társas játékot is.

Biztos, hogy élvezni fogod a karácsonyi pizsamában töltött lusta karácsonyi reggelt. Végre lesz idő nyugodtan elkészíteni a reggelit, átböngészni az újságokat, a gyerekeknek pedig lesz idejük élvezni a karácsonyi ajándékokat. Mire felöltöznek és elindulnak a karácsonyi vacsorára, mindenképpen szükségük lesz erre az értékes, nyugodt együtt töltött időre.

 

Sok férfi és női karácsonyi pizsama hatalmas előnye, hogy kényelmes viseletet biztosít. Mindenekelőtt, ha olyan családtagokkal tartasz pizsamapartit, akik külön élnek, egyeseknek kényelmetlen lehet hálóruhában járkálni a házban. Ha ünnepi pizsamával ajándékozzod meg a vendégeket, az egyfajta könnyedséget és kényelmet biztosítasz számukra, ami lehetővé teszi, hogy mindannyian stressz nélkül ünnepelhessék együtt az estéket és a reggeleket.

 

Ne feledkezz meg a kényelemről

 

A karácsonyi pizsamák kiválasztásakor nagyrészt az esztétikára összpontosítunk. Ezzel persze nincs semmi baj, ugyanakkor nem érdemes megfeledkezni a gyakorlati szempontokról sem. Mindenekelőtt érdemes odafigyelni arra, hogy milyen anyagból készül a pizsama. A legjobb megoldás az együtt töltött időhöz a szellős, lélegző és ugyanakkor kellemes tapintású pamutból készült ruhák. Érdemes olyan pizsamákat keresni, amelyekben nem izzad a tested, mégis elég melegek ahhoz, hogy otthoni viseletként is megfelelőek legyenek.

Array