Négy játék, amit bármilyen alkalomra átadhatsz

ajándék ötletek gyerekeknek

Születésnapi zsúrra vagytok hivatalosak? Az unokaöcsit vagy az unokahugit lepnéd meg egy praktikus és hasznos játékkal, amit bármilyen alkalomra átadhatsz? Akkor szerencséd van, hiszen ebben a cikkben összegyűjtöttünk pár olyan fejlesztő darabot, ami kicsiknek és nagyoknak is jó megoldás lehet. Lássuk, hogy mik is ezek!

Fejlesztő játékok

Mivel minden gyermek más-más ütemben fejlődik, illetve mindegyikük másban érzi otthonosan magát, így a játékok területén is különböző dolgokra van szükségük. A fejlesztő darabok esetében választhatsz ajándékot a Plantoys játékok kínálatából is, ahol szinte bármit megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Legyen szó fából készült állatos fejlesztőről, baby autóról pasztell árnyalatban, vagy éppen cipőt bekötni tanító lábbeliről egyaránt. Nagyobb gyermekeknek remek meglepetés lehet a Plantoys csocsó, illetve a detektív szett is.

Építő játékok

Az építős gyártmányok a gyerekek számára a legkedveltebb elfoglaltságot jelentik. Ezek fejlesztik az alkotóképességüket, a fantáziavilágukat, de még a képzelőerőre is hatással van. Az akció-reakció Zig&Go 25 darabos kivitel, szinte azonnal aktiválja az alapvető gondolkodási folyamatokat. Választhatod továbbá a csavarható kockákat is a, mit már hároméves kortól használhat majd a gyermek.

Ha pedig csecsemőről van szó, akkor szóba jöhet a járássegítő építőelemekkel ellátott Hape darab is. Ezzel a vidám és színes fa termékkel építeni, tolni, húzni és persze járni is tud majd a kicsi. Ezzel egyéves kortól kisfiúk és kislányok egyaránt megtanulhatják az alapvető dolgokat.

Játék hangszerek

Mindenki tudja, hogy a zene pozitív hatással van a hangulatunkra. Nincs ez másként a gyerekek esetében sem, hiszen a dallamok és az ének segíti az önkifejezést, illetve fejleszti az érzelmi intelligenciát. Nem véletlenül készít egyre több gyártó játék hangszereket, amikkel a kicsik is nyugodtan foglalatoskodhatnak. Legyen szó bendzsóról, kék csörgőről, csörgődobról, vagy éppen Plantoys dob szettről, a webáruházak kínálata hatalmas.

Társasjáték

Ki ne szeretne csoportosan alkotni? Szerencsére manapság már készülnek társasjátékok óvodások és iskolások számára is egyaránt. Ott van például a célba lövő tábla, a hagyományos dominó, a hajós egyensúlyozó, illetve a kaktuszos változat. Persze létezik már egyéb fejlesztő kivitel is, mint a viszonyítós, a mérőrudas, vagy éppen az összeadni tanító darab. A nagyobbaknak tökéletes meglepetés lehet továbbá a focikvíz társasjáték, vagy éppen a klasszikus francia kártya egyaránt.

Összegezve

Amennyiben tehát születésnapi partira mentek a hétvégén, esetleg kislánynak vagy kisfiúnak keresel névnapra, illetve egyéb alkalomra meglepetést, érdemes körbe nézni az interneten is. A Plantoys játékok kínálata például hatalmas, így akár fejlesztőre, akár játék hangszerre, akár társasjátékra ruháznál be, a márkától szinte bármit megkaphatsz.

Array