5 ajándéktipp házassági évfordulóra

ajándék ötletek házassági évfordulóra

A nap, amelyen összekötöttük az életünket, örökre emlékezetes marad. Jól esik minden évben visszaemlékezni esküvőnkre, s sorra venni a megvalósult álmokat és az előttünk álló célokat.

A párok többsége ajándékkal is készül a nagy nap évfordulójára. Hasonlóan azonban a születés- és névnapokhoz, nehéz mindig kreatív ötlettel előállni. Segítségképpen mutatunk 5 ajándéktippet, mely esetedben is beválthat.

1.Minőségi idő házastársaddal

A mindennapi rohanásban nincs elég időtök egymásra? Hétköznap szinte nem is találkoztok? Ajándékozz közös időtöltést! A következő egyszerű tippek akár egy kapcsolatot is megmenthetnek:

 • séta vagy túra a természetben
 • extrém sport kipróbálása
 • sétarepülés
 • szabadulószoba
 • piknik az erdőben
 • wellness hétvége
 • páros masszázs

Előfordulhat, hogy interaktív kaland helyett inkább egy nyugodt beszélgetésre lenne szükségetek. Ne feledd, a romantikus vacsora vagy villásreggeli soha nem megy ki a divatból.

2. Egyedi tükör évfordulós üzenettel

A gravírozott ötletek között több lehetséges ajándékot találunk. A tükör azért is kiemelkedő, mert nemcsak otthonod dísze, de használati tárgy is egyben. Csodálatos darabokat készíttethetünk. Rákerülhet a nevünk, esküvőnk dátuma, s további stílusos gravírozott díszítés. Elhelyezhetjük a hálószobában, hiszen valójában csak kettőnknek szól.

3. Kreatív pohárszett

Soha nem árt, ha van otthon tartalék pohárkészlet. Vicces darabok is bekerülhetnek a választékba. Házassági évfordulóra készíttethetünk egyedi pálinkáskészletet, de akár King és Queen (azaz Király és Királynő) felirattal ellátott pezsgőspoharat is. A lényeg, hogy erre a fontos napra emlékeztessen minket.

4. Házassági évfordulós italok

A bor és a pálinka, mint ajándék, lassan sablonossá válnak. Biztosan van azonban olyan ízélmény, melyet mindketten kipróbálnánk, de hétköznap nem szereznénk rá költeni. Vásárolhatunk díszdobozban, elegáns csomagolásban vagy szettben az alábbi italokból:

 • minőségi whisky
 • a legjobb ginek
 • egzotikus rum
 • exkluzív pezsgők

Kiváló ötlet, ha az esküvőnk évében készült párlatot ajándékozunk.

5. Ékszerek emlékbe

Az ékszer időtálló és értékes meglepetés. nemcsak a hölgyek, hanem az urak is örömüket lelik benne.

Hölgyeknek

Évfordulóra többféle kiegészítőt is ajándékozhatunk. Lehet fülbeváló, karperec, nyaklánc, gyűrű vagy bokalánc, a lényeg, hogy passzoljon a feleség stílusához. A nemesfém, gyémánt és bizsu nyakláncok vásárlása webáruházban kedvező feltételek mellett lehetséges, s itt a választék is nagyobb.

ékszerek házassági évfordulóra

Uraknak

Egy szép karórával általában nem nyúlhatunk mellé. Persze sok férfi kedveli a nyakláncot vagy akár a pecsétgyűrűt is.

Páros ékszerek

A karikagyűrű mellett további ékszerekkel is jelezhetjük az összetartozást. A visszafogottak összeillő karórákat vásárolhatnak, míg a merészebbek akár nyakláncból is kereshetnek hasonló férfi és női modellt. A lényeg, hogy a pár egyik tagja se kényszerből viselje.

Összegezve: A házassági évforduló különleges ünnep, melyen kisebb-nagyobb ajándékokkal is kedveskedhetünk párunknak. A fenti 5 tipp nem igényel túlságosan nagy szervezést, viszont segít kifejezni szeretetünket házastársunk iránt

Array