Mutatós és ötletes céges karácsonyi ajándékok

céges ajándék

Bár úgy tűnhet, hogy már egy kicsit előre szaladtunk, hiszen alig ért véget a nyár, máris karácsonyi ajándékokban gondolkodunk. Pedig egy kisebb vagy nagyobb cég esetében mindenképpen időben kell elkezdeni a készülődést. A nagyobb mennyiségű meglepetés miatt előfordulhat, hogy a novemberi rendelés nem érkezik meg időben. Nem árt tehát még a színes őszi időszakban válogatni a céges ajándékok között.

Milyen céges ajándékot válasszunk idén karácsonyra?

Igyekszünk olyan ötletekkel szolgálni, amivel kedveskedni tudsz a dolgozóknak a szeretet ünnepe alkalmával. Ha valami egyedit, aranyosat és praktikusad adnál át, amivel megköszönheted az éves munkát, akkor ne is menj tovább. Ebben a cikkben olyan tippeket adunk a céges ajándék kapcsán, amivel biztosan lenyűgözheted a többieket!

Dugóhúzó

A borkedvelők számára tökéletes megoldás egy logózható elegant dugóhúzó, amelynek köszönhetően elfelejthető a nehézkes bornyitás. Ezzel sokkal könnyebbé válik majd a palack felbontása, hiszen a stílusos és dizájnos apróság igen egyszerűen működésbe hozható. Egyes típusok ráadásul biztos tartást nyújtanak, aminek hála a parafa sem sérül meg a nyitás következtében.

Kávétároló vákuum edény

Olyan embert lepnél meg, aki nem annyira szereti bort, viszont a kávét annál inkább? Akkor válassz számára kávétárolót vákuumos kivitelben, ami megőrzi a szemek frissességét és zamatát. A pazarló és szakszerűtlen tárolás már a múlté, ebben ugyanis 3-6 nappal nő meg a tárolási idő, köszönhetően a vákuumos megoldásnak. Tökéletesen használható továbbá élelmiszer tároláshoz, azonnali pácoláshoz, hiszen a szettben kapható változatban egy vákuumpumpát is találni, amivel kiszívható belőle a levegő. Ezáltal az ételek hosszú ideig maradnak frissek.

Popsome tároló

Főzni kedvelő dolgozót pedig meglephetsz egy popsome tárolóval, amely tökéletes választás fűszertárolásra, esetleg a gumicukrok, illetve egyéb süteménykészítéshez szükséges apróságok. A kis fára helyezhető tárolók kényelmesen használhatóak és praktikusak, így a napi főzés és sütés sokkal egyszerűbbé válik. Nem csak tárolók, hanem adagolók is, a rugalmas gumi fedelet egyetlen mozdulattal fel lehet oldani és már mehet is a szórás.

Meglepetés pezsgő rajongók számára

Amennyiben tudod, hogy a másik szívesen fogyaszt otthon pezsgőt, abban az esetben válaszd számára céges ajándék gyanánt a pezsgősüveg nyitót inox kivitelben. A négyágú megoldással pillanatok alatt ki lehet nyitni a palackot. A praktikus konyhai kellék elegáns és alig foglal helyet, így bárkinek az otthonában megállja a helyét.

Array