Manchester City–PSG 2–1 – te fogadtál?

férfi sportot néz

A Manchester City az A csoport győzteseként jutott tovább a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, miután rendkívül szórakoztató, 2–1-es győzelmet aratott a Paris Saint-Germain ellen. Az eredmény azt jelenti, hogy a City 12 ponttal vezeti a csoportot, és továbbjutott a kieséses szakaszba. A PSG-nek nyolc ponttal kell beérnie, valamint az ehhez kapcsolódó második hellyel.

Hogy is volt?

A PSG az első félidőben egy ziccerig jutott el, de Kylian Mbappé akkor még nem találta el a kaput. A második félidő elején Lionel Messi passzából azonban már olyannyira jól lőtte el a labdát, hogy meg is szerezte a vezetést csapatának. Nem sokkal utána, a 63. percben Raheem Sterling egyenlített közvetlen közelről. Majd miután Neymar elszalasztott egy kínálkozó esélyt, hogy a PSG-t újra előnyhöz juttassa, a csereként beálló brazil Gabriel Jesus remek csapatmunkával megpecsételte a City győzelmét. A folytatásban a franciák már igazán komoly helyzetig sem jutottak, így a Manchester City simán nyerte a találkozót és a csoportot is. Remek mérkőzés volt, gyönyörű akciókkal, de egyébként teljesen megérdemelt City-győzelemmel. Nem mellesleg ez a meccs is tökéletesen prezentálta, hogy hiába a PSG félelmetes támadóhármasa, ha az nem párosul olyan labdaszerzésekkel a középpályán, ami bizony szükséges lenne a Manchester Cityre jellemző, rendkívül lendületes támadófutball megállításához. A City győzelmével csoportelsőként jut tovább az utolsó fordulótól függetlenül, de a PSG is biztosan tovább menetel, miután az RB Leipzig nyert az FC Bruges vendégeként. Apropó, fogadtál?

Élő fogadások

fogadások élőben az egyik legnépszerűbb fogadási forma, és rengeteg sportfogadó rajong érte. Ahogy a neve is sugallja, az élő fogadás lehetővé teszi, hogy a futballjáték több aspektusára fogadjunk, amíg a státuszok aktívak maradnak. A legnagyobb különbség a prematch fogadásokhoz képest, hogy az élő online foci fogadás során végig követned kell a meccset, hogy láthasd, mikor mire érdemes fogadást kötni. Így élőben teljes mértékben értesülsz a meccsek alakulásáról, az eseményekről, és kihasználhatod a folyamatosan változó oddsok által kínált értékekben rejlő potenciálokat a fogadás alatt. Ilyen módon jóval szofisztikáltabb focifogadásokat köthetsz, mivel könnyebben meg tudod jósolni, hogy mi történhet majd a kiválasztott meccs alatt, hiszen pontosan nyomon követed, hogy melyik csapat, milyen helyzeteket alakít ki. Azért is nagyon izgalmas az élő futballfogadás, mert itt az események történésének tükrében egyik pillanatról a másikra nagyon gyorsan változhatnak az sanszok, és egy piac hirtelen igencsak megugorhat. Bármikor beszállhatsz egy fogadással. Akkor is, ha a meccs már elkezdődött, de akkor is, ha már lassan a vége felé jár. Ha lelkes futballrajongó vagy, és jó vagy a játék trendjeinek előrejelzésében, akkor az élő fogadás tökéletes terep a számodra. Egyébként ez az egyik leggyorsabban növekvő sportfogadási forma, és csak és kizárólag rajtad múlik, hogy mikor teszel egy élő focifogadást.

Array