Karácsonyra ruha ajándékba

ruha karácsonyra ajándékba

A ruha mint ajándékötlet sokszor megosztó téma. Mert mi van, ha nem tetszik majd a megajándékozottnak, vagy unalmasnak találja, esetleg nincs is rá szüksége… Mindezek ellenére szokás ruhaneműt ajándékozni, és nem is feltétlenül rossz dolog ez. 

Gondoljunk csak bele: ki ne kapott volna már ajándékba pólót, zoknit karácsonyra?! Vagy esetleg neked is egy férfi polár pulóver lapult az ajándékos tasakodban? Mi biztosan kaptunk már ilyeneket a szeretteinktől, és szívesen viseljük őket, mert minden alkalommal, amikor felvesszük, arra a személyre emlékeztetnek ezek a ruhák, akitől kaptuk. Azért persze van pár dolog, amit érdemes szem előtt tartani, ha ruhát szándékozunk vásárolni ajándékba. Ebben a cikkünkben ezeket a praktikus tippeket gyűjtöttük össze. 

Mikor nem lesz unalmas a ruha ajándék?

Erre a kérdésre szerintünk van egy nagyon egyszerű megoldás, azaz válasz: Ha kötötöd valamilyen más ajándékohoz, akkor nem lesz unalmas vagyis olyan “gyorsan letudott” hatása. A legjobb, ha egy élmény vagy hobbihoz kötődő ajándékhoz társítod. Szeret túrázni, horgászni vagy egyszerűen a ház körül kertészkedni, barkácsolni az illető, akinek ajándékkal szeretnél kedveskedni, és a hobbijáról még a leghidegebb téli napokon sem mondana le? Nos, akkor számára egy thermo pulcsi kiváló kísérő ajándék lehet. De gondolkodhatsz páros ajándékokban is. 

Például közös hobbitok a kertészkedés? Akkor a vastag thermo mellények lesznek a befutók. Szerencsére a polár mellény női és férfi fazonban is beszerezhető, amiben együtt hódolhattok majd a közös hobbitoknak. Ha viszont inkább kirándulni szerettek együtt, és azon töröd a fejed, hogy a párodat megleped egy kis kiruccanással karácsonyra, akkor a januári szállás utalványt kísérheted két meleg pulóverrel, amit jól jön majd túrázás közben. 

Persze sok más lehetőség és ötlet szóba jöhet még. Például a karácsony napjait is feldobhatod mintás pulcsikkal. A család minden tagjának választhatsz különböző karácsonyi motívumokkal díszített pulóvereket, ami lehet vicces is. Hóember apának, angyalkás anyának, rénszarvasos a gyerekeknek, télapós pedig a nagypapának és így tovább. Ha mindenki belebújik ezekbe a mókás daraboka, akkor biztosan jó hangulatban fog telni az ünnep, és a felejthetetlen pillanatokról vicces fényképeket is készíthettek! 

Reméljük, hogy ötleteinkkel tudtunk segíteni az ünnepi készülődésben és a karácsonyi ajándékok megtervezésében. Kellemes ünnepeket kívánunk! 

Array