Karácsonyi hangulat karácsonyi ágyneműben

rénszarvasos karácsonyi ágyneműhuzat

Jön a karácsony. Lehet, hogy szereted dekorálni a lakást és a környékét, de az is lehet, hogy nem. A karácsony azonban nem igazi, karácsonyi hangulat nélkül. Érdemes a hangulatot legalább a hálószobában megteremteni, hiszen ez megalapozhatja az egész karácsonyi készülődést, ajándékozást.

A karácsony néhány kedves és klasszikus szimbóluma visszaköszön a karácsonyi ágyneműben is. Fenyőfás és hópelyhes, szívecskés és rénszarvasos ágyneműben nem lehet nem karácsonyi hangulatba kerülni.

Nézzük, miből érdemes válogatni.

Rénszarvas mintájú karácsonyi ágynemű

A rénszarvasok a karácsony egyik kedves szereplői. A télapó szánját húzzák, amin a rengeteg ajándék csak ránk vár.

A klasszikus karácsonyi hangulat a piros – szürke színek közül kerül ki. Ezen az ágyneműhuzaton a rénszarvas sötétszürke színű, ami kedves a szemnek a piros kockás ágyneműhuzaton. A hangulat finom, karácsonyi és megnyerő.

Nézzük, milyen anyagból készülnek a karácsonyi hangulatú ágyneműk?

A karácsonyi ágyneműhuzatok többsége flanel alapanyagból készül. Persze, ez kicsit becsapós, mert ha flanelra gondolunk, akkor a rémes, vastag, kockás pizsamák jutnak eszünkbe, ugye?

De erről szó sincs, a flanel egy szövési technika neve. A flanel anyaga a pamut. Az a pamut, amely remekül szellőzik, és nagyszerűen melegít. És ha szükséges, felszívja az izzadtságot. A pamut ágynemű puha érzés a bőrünknek, és nyugtató az alvásunknak.

Fenyő mintás karácsonyi ágynemű

A fenyőfa alapmintának számít karácsonykor, ezért természetesen a karácsonyi ágynemű főszereplője is lesz. Ha a fenyőfára gondolunk, a díszek, a fények és sok-sok örömteli perc jut eszünkbe, ami a karácsonyfa körül, a szeretteinkkel töltünk. Ilyen ágyneműben boldog az alvás.

Hogyan tehetjük még boldogabbá a pihenésünket? A karácsonyi mintás ágyneműhuzatok leginkább flanel szövéssel készült pamut. Azért, mert a mesterségesen felbolyhozott textil sokkal melegebb érzetet ad, és ráadásul sokkal finomabb tapintású. Ezen kívül a puhasága nem változik, mindig kellemesen marad, a mosások sorozata után is. A flanel ágynemű 60 fokon is mosható, deformálódás nélkül. Remek hangulat egy exkluzív ágyneműben.

Szívecske mintás karácsonyi ágynemű

A csodás karácsonyi flanel ágyneműhuzat mindegyike tökéletes karácsonyi ajándék a szeretteink számára. Strapabíró, évekig fogja melegíteni őket, és a puhaságával kényeztetni.

A karácsonyi ágyneműhuzat szettek része a paplan, nagypárna és kispárna huzat. A rejtett cipzár kényelmessé teszi a használatot és a mosást is.

Összegezve

A klasszikus karácsonyi mintázatok egyike a fenyőfa, ami azonnal kedvesen gyanta és gyertya illatú karácsonyi estéket juttat eszünkbe. A méltán népszerű flanel ágyneműhuzat, mely pamut textilből készült, csak bolyhosabb, melegebb és puhább. Karácsonyi hangulatú ágynemű kiváló ajándék lehet szeretteink számára is.

A szívecskés mintájú karácsonyi ágyneműhuzat inkább a családtagok számára jó választás, míg a fenyő és rénszarvas mintájú huzat pedig a barátok és kollégák számára jelenthetik a tökéletesen kiválasztott ajándékot.

Array