Karácsonyi Disney ágyneműhuzat

karácsonyi disney hercegnő ágynemű

A gyerekek nem szeretnek praktikus dolgokat kapni karácsonyi ajándéknak. Ez alól csak a Disney ágyneműhuzat kivétel. Mert egy hercegnős vagy gőzmozdonyos ágynemű elrepíti őt a mesébe. tehát nem is ágyneműt kap ajándékba, hanem varázsszőnyeget.

A Disney ágyneműhuzatok egyik lényege az, hogy gyönyörű színes, mint maguk a Disney mesefilmek. ezért egy Disney ágyneműhuzat sem egy egyszerű ágynemű, hanem a mesefilm része. És az a gyermek, aki mesés ágyneműben alszik, az biztosan szépeket álmodik.

Karácsonyi Disney ágyneműhuzat lányoknak

Minden kislány hercegnő szeretne lenni egy bizonyos életkorban, és van, aki sokkal tovább is. Ezért a hercegnős hangulat gyakori a gyerekszobában. Nem csupán a rózsaszínes színvilág, hanem a mesék hercegnőivel díszített falak és tárgyak teszik ilyenné.

Ez alól az ágynemű sem kivétel. Idén karácsonykor újra Elza és Anna hoz egy új kalandot nekünk, ezért idén a Jégvarázs hercegnői lesznek a legmenőbbek.

Karácsonyi Disney ágyneműhuzat fiúknak

A fiúk néha a hősöket, néha pedig a gonoszokat szeretik. Thomas mindenki kedvence, mert aranyos és bolondos, bár se nem hős, se nem gonosz. De inkább hős, ha belegondolunk.

A mesehősök színes kalandjaival, figuráival aludni is könnyebb. Verdákkal, vagy a Mancs őrjárat kedves hőseivel.

Technikailag pedig nagyon fontos az is, hogy a Disney ágyneműhuzat jól szellőző és megfelelő hőtartással rendelkező anyag. Ráadásul pamutból készültek, ami puha, kellemes anyag a bőrnek. tehát jól szellőzik, tartja a meleget és adott esetben felszívja a nedvességet. És színesen boldogító a gyermekek számára.

Összegezve

Ki ne szeretne egy mesevilágban aludni, álmodni és ébredni? Ezt adják meg a gyermekeknek a Disney mintás ágyneműhuzatok. A mesehősökkel, a színes képi világgal és ráadásul a profi 100%-ban pamut anyagával.

A kislányok hercegnőkkel álmodnak, idén karácsonykor például a Jégvarázs hercegnők új kalandjaival. A fiúk a Verdákkal és a Mancs őrjárattal. Az ágyneműhuzatok vidám hangulatot teremtenek az alváshoz, akár éjszaka, akár délután is.

Az ágyneműhuzatok anyaga tökéletesen kiszolgálja a gyermekek szükségleteit. Mert jól szellőzik, melegen tart, de ha szükséges felszívja az izzadtságot. Mindemellett puha érzés a bőrüknek. Ideális ajándék egy színes mesefigurás, profi ágyneműhuzat.

Array