4 gyereknapi meglepetés babák számára

gyereknapi ajándék babáknak

Vészesen közeleg a gyereknap, így már csak pár napunk maradt, hogy beszerezzünk valamilyen meglepetést a gyerkőcök számára. A babaétkészlet vásárlása egy remek megoldás kisebb lurkó esetén, nagyobbaknak pedig már vehetünk valamilyen kerti játékot is. De vajon mi a legjobb választás számukra? Ebből a cikkből minden kiderül!

4 gyereknapi meglepetés babák számára

1.Babaétkészlet

Egy baba számára még rendkívül nehéz ajándékot venni, hiszen sok esetben még nem sok fogalmuk van arról, hogy mi folyik a világban. A nap nagy részét alvással, nézelődéssel és evéssel töltik. Utóbbihoz jól jöhet a babaétkészlet vásárlása, amely nemcsak praktikus, de még hasznos is. Ez tulajdonképpen nekünk is meglepetés, hiszen mi adagoljuk majd velük a számukra az ételt. Persze az ügyesebb babák már önállóan is próbálkozhatnak.

baba étkészlet

2. Készségfejlesztő játékok egy éves kor alatt

Manapság már számos készségfejlesztőt árulnak, akár online is, amelyekkel a legkisebbek is időt tölthetnek. Már pár hónapos, vagy akár féléves gyerkőcöknek is találhatunk ügyességi meglepetéseket, amelyekkel már az első pillanattól fogva fejleszthetjük őket. A babajátékoknak köszönhetően, akár újszülött kortól is lehetőségünk nyílik a mozgásuk, illetve az érzékelésük fejlesztésére. A babajátékok között nemcsak a fejlesztőket találhatunk, hanem akár ajándékokat is.

fejlesztő játék babáknak

4. Gömblámpa

A gömblámpákat egyenesen a babaszobákba találták ki. A színes pamutfonal remekül megszűri a fényt, ezáltal csodálatos látványt varázsol a helyiségbe. A szolid fénynek köszönhetően éjszaka sem szükséges lámpát kapcsolnunk, hiszen bőven elegendő világosságot ad még a szoptatás során is. Ezzel még a babának is kedvezünk, hiszen nem verjük ki az álmot a szeméből. Hát nem nagyszerű meglepetés?

5. Kiságy feletti zenélő forgó

Valami igazán hasznos és egyedi ajándékot szeretnénk a babánknak? Akkor válogassunk kedvünkre a különböző kiságy fölé helyezhető zenél körforgók közül. Egy igazán felszerelt fekhelyhez remekül passzol egy ilyen egyszerű színes forgó, amelyek között találhatunk fényes és hangot adó változatot egyaránt. A projektorral ellátott verziók pedig működés közben a plafonra vetítenek szinte bármit. Ez nemcsak lefoglalja őket, de még meg is nyugtatja a babákat egy-egy rossz álmot követően. Sokkal könnyebb tőle az altatás is, hiszen érdeklődve figyelik majd a plafonra vetített eget.

Összegezve

Nem találtad még meg a tökéletes meglepetést a babád számára gyereknapra? Akkor reméljük, hogy ebben a cikkben közelebb kerültél a megfelelő ajándékhoz. Legyen szó babaétkészlet vásárlásáról, kiságy feletti vetítőről, készségfejlesztő játékról, vagy éppen gömblámpáról egyaránt. A webáruházak kínálatában szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Nem is kell ennél több!

Array