Miért jó ajándék egy Kockásfülű nyúl plüssjáték?

kockásfülű nyúl plüss

Legyen neked is egy a többféle Kockásfülű nyúl plüss közül!

Kiknek szól a Kockásfülű nyúl rajzfilmsorozat ?

Kockásfülű nyúl mesék egyik fő jellegzetessége, hogy nem beszélnek benne a szereplők, így már a legkisebbek is tudják élvezni a filmeket. Mivel már sok generáció látta a mesefilmet az elmúlt évek alatt, így a szülők, nagyszülők számára is ismerős és kedvelt a karakter. A mesében nincsenek erőszakos jelenetek, így korhatár nélkül nézhető. Minden történet a magas ház tetőn lévő szobából indul, ahol a nyuszi egy bőröndben lakik. Kockásfülű felkel, tornázik és körül néz a távcsővel, hogy mit csinálnak a barátai a gyerekek.

 

kockásfülű nyúl mese

A gyerekek játszanak, főznek és egyéb hétköznapi dolgokat csinálnak, de sajnos mindig történik valami, ami miatt segítségre van szükségük. Ekkor a Kockásfülű nyúl elindul, hogy segítsen megoldani a problémát és békésen rendezni a konfliktusokat.

Milyen különleges tulajdonsága van a Kockásfülű nyúlnak? 

Cím szereplő mesehős egy zöld színű Kockásfülű nyúl, amelynek a fülei óriásiak, és a fülének egyik oldala rózsaszín-fehér kockákból áll. Különleges tulajdonsága a nyuszinak, hogy tud repülni. Ehhez csak összecsavarja a nagy füleit és mint egy helikopter felszáll és elrepül. Ezt magad is ki tudod próbálni a Kockásfülű nyúl plüssjátékokkal.

Hányféle Kockásfülű nyúl plüss kapható?

A mesefilmhez sok éve kapható többféle játék, így különböző méretű plüssfigurák is. A plüssök közül a legelső és a mai napig a legnépszerűbb a 23 cm-es álló Kockásfülű nyúl plüss. Ennek szinte ikertestvére a 15 cm-es ülő Kockásfülű plüss. Bár az elnevezésükben szereplő méret különböző, a valóságban ugyanakkora minden testrészük, csak az egyik áll, ezért tűnik nagyobbnak. 

Létezik ezeknél nagyobb 23 cm-es ülő Kockásfülű nyuszi is.

Ha szeretnéd otthon is eljátszani a Kockásfülű nyúl mesék történeteit, akkor a Kockásfülű nyúl kesztyűbáb neked való. A báb testébe kell bebujtatni a kezet és az ujjakkal lehet mozgatni a kesztyűbáb kezeit és a fejét.

Meglepő, hogy a Kockásfülű nyúl plüssöket nem csak a kisebb gyerekek kedvelik, hanem a felnőttek is, akik még gyerekkorukban szerették meg őt. Az ő részükre is fejlesztettük ki a Kockásfülű nyúl plüss kulcstartókat két változatban is. Ezeket autó, lakás kulcson hordják gyakran.

De minden leírásnál, képnél többet árul el egy játék teszt videó

mesesajandekok.hu játék webshop üzemeltetője a Négy International Kft, aki egyben a Kockásfülű nyúl játékok importőre is.

Hogyan készült a Kockásfülű nyúl mesesorozat? 

A rajzfilmsorozat szerzői Marék Veronika és Richly Zsolt voltak. A mesékből 2 évad készült, egyenként 13 résszel. A mesék az 1970-es évek közepén készültek és így már lassan 50 éves a kisgyerekek és az azóta már felnőtt szüleik kedvence. Az élén színek a kisgyerekek kíváncsiságát keltik fel, míg a tanulságos, életszerű történetek a szülőknek tetszenek. A Kockásfülű nyúl történetek DVD-d és online is nézhetőek az ismert felületeken. A Wikipedian több hasznos információ érhető el a mesékről és a szerzőkről . 

kockásfülű nyúl szerzői

Array