Mibim.hu – Géplábak, Géptalpak

férfi gépkezelő

Rezgéscsillapító gépláb, szintező talp bemutatása

Webáruházunk 2013 óta foglalkozik hajtástechnikai elemek értékesítésével. Az évek során a vevői igények alapján bővítettük termékkínálatunkat és elkezdtünk géplábakat, szintező talpakat forgalmazni.

géplábak tartó funkciójuk mellett a vízszintbe állításért is felelnek. Gyakran használják géplábainkat szállítópályáknál, ipari berendezések, de mezőgazdasági gépeknél is. A géplábak készülhetnek műanyagból, acélból, rozsdamentes acélból, de valamilyen gumikeverékből is. A menetes szár lehet csuklós vagy fix kivitelű. Ennek az anyaga általában acél vagy rozsdamentes acél. A géplábaink gyakran csúszásgátló vagy rezgéscsillapító résszel vannak szerelve. Számos ipari berendezés káros, nem kívánatos rezgéseketet kelt, ennek csillapítására is alkalmasak lehetnek géplábaink.

géplábak

 

Webáruházunkban az alábbi típusú géplábakat tartjuk készleten:

 

  • Csuklós kivitelű műanyag gépláb: Többféle talpátmérővel és csavarhosszal kínáljuk. A menetes szár anyaga rozsdamentes vagy hagyományos acél. A talp részén egy csúszásgátló betéttel van szerelve. Csuklós kialakítású.
  • Lefúrható, csuklós műanyag gépláb: Többféle talpátmérővel és csavarhosszal kínáljuk. Csuklós csavarzattal szerelt.
    A menetes szár anyaga rozsdamentes vagy acél. A talp részén egy csúszásgátló betéttel van szerelve. A műanyag talp kialakítása miatt a gépláb lefúrható, talajhoz könnyen rögzíthető.
  • Műanyag fix ipari gépláb: Többféle talpátmérővel és csavarhosszal kínáljuk. A menetes szár anyaga rozsdamentes vagy hagyományos acél. A talp részén egy csúszásgátló betéttel van szerelve. A menetes szár fix pozícióban áll.
  • Alacsony teherbírású bútoripari szintezőtalp: Elérhető fix agy csuklós kivitelben. Többféle átmérővel és csavarhosszal kínáljuk. Alacsony teherbírású felhasználásra javasoltak. Asztalokhoz, polcokhoz, kis súlyú berendezésekhez ideális. A talp rész erősített műanyagból készül.
  • Horganyzott acél anyagú rezgéscsillapító gépláb: Horganyzott acél talp részből és csavarzatból álló, rezgéscsillapító funkciót ellátó gumival szerelt gépláb. Nagy teherbírású, fix gépláb. Többféle átmérővel és csavarzattal elérhető.
  • Csuklós fém gépláb: Rezgéscsillapító funkciót ellátó csuklós gépláb horganyzott acélból. Kis vagy közepes teherbírásra ajánljuk. Egyenetlen talajon történő szintezésre kiválóan alkalmas.
  • Narancssárga antivibrációs gépláb: Kifejezetten munkavédelmi szempontokat figyelembe véve, rikító narancssárga színű fém gépláb. Fix csavarzattal, többféle méretben kínáljuk.

.

Array