Maradandó karácsonyi ajándék ötletek

maradandó karácsonyi ajándék

A karácsony mindenki számára egyenlő a meghittséggel, a családdal együtt töltött idővel. Már az adventi időszak kezdetén kezdjük el díszíteni, dekorálni a lakásunkat. Előkerülnek a karácsonyi díszpárna huzatok, az adventi koszorú, a gyertyák, és a különböző dekorelemek melyek a karácsonyt idézik. És aki eddig halogatta most már elkezdi beszerezni a karácsonyi ajándékokat.

Karácsonyi falmatrica ajándék ötletek

Sokan gondolják úgy, hogy maradandó ajándékkal lepnék meg szeretetteiket, de ötletük nem nagyon van mi lehetne az ami magába foglalja a mutatós, maradandó, személyes jelzőket ajándék tekintetében.

Erre nagyon jó megoldás lehet a falmatrica, mely minden fentebb felsorolt kitételnek megfelel. Gondoljunk csak bele, mi lehetne maradandóbb egy falmatricánál?

Manapság már a weboldalakon számos falmatrica közül választhatunk akkor is ha nem saját részre keresünk, megtalálhatjuk a tökéletes díszét az otthonnak. Nagy kedvenc a családfa matrica, mely ajándéknak is tökéletes, és ha mellékelünk hozzá pár fotót is a családtagokról, akkor máris személyessé tettük és elkezdhetik “teljessé tenni” a falmatricát.

Ha olyan személyt ajándékoznánk meg akinek élete az utazás ott vannak a világtérképes falmatricák is.

De választhatunk egy idézetes falmatricát, vagy akár egyedi falmatricát is készítetthetünk ha nem találunk megfelelőt az elkézeléseinknek. Az ünnepi hangulatot akár kimondottan karácsonyi témájú falmatricával is fokozhatjuk

karácsonyi falmatrica

Ajándék gyermekeknek

Biztos sokszor okoz nagy fejfájást, hogy a családban lévő gyermekeknek mit hozzon a Jézuska karácsonyra, vagy akár a karácsonyi időszak kezdetekor a Mikulás.

Mindkét alkalomra jó ötlet lehet az ablakmatrica, főleg az utóbbi alkalomra. Képzeljük csak el, hogy a gyermekünk Mikulás reggel felébred és az a látvány fogadja, hogy a Télapó a csokoládé mellett az ablakát is téli/karácsonyi díszbe öltöztette. Nagy valószínűséggel csodálkozástól csillogó szempár lesz az eredmény.

karácsonyi ablakmatrica

És ha odafigyelünk, hogy a csomagolás minden részét megőrizzük és gondosan szedjük vissza a matricákat, akkor a következő évben szintén felhasználhatóak lesznek.

Ha gyermekáldás érkezik a családba akkor a babaszobába is adhatunk oda illő falmatricát.

Egy holdat és csillagokat ábrázolót a kiságyához, a nevét, vagy egy állatos falmatricát is választhatunk.

Nagyobb gyermekeknek pedig biztosan találunk a munkagépes, dínós, unikornisos vagy mesés falmatricák között olyat, amiért éppen rajong. Hiszen az ajándékozásnál az a legfontosabb, hogy olyat adjunk aminek igazán örül az aki kapja.

Bónusz tipp: Maradandó ajándék a falmatricán túl

A póló. Ki ne örülne egy menő karácsonyi pólónak? Melyik nagyszülő szeme maradna szárazon egy legjobb nagymama/nagypapa feliratos pólótól? De igaz ez a szülőkre is, hiszen tudjuk, hogy minden anyuka azon kattog 0-24 órában vajon jó anya e, erősítsd meg benne egy legjobb anya pólóval. 🙂

karácsonyi vicces póló

Array