Legyen más az idei karácsony! Mitől jobb egy műfenyő?

műfenyő1

Bár a karácsony még kicsit odébb van, de az ünnepi szellem már jóval előtte sokakat átjár. Mint azt jól tudjuk, egyetlen ünnep sem teljes a végső díszítés – a fa – nélkül. Nem is beszélve a csillagszórók, a szaloncukrok és más egyéb csillogó díszekről, amik ugyancsak a megmelengetik a szívet.

 

Miben nyújt többet egy műfenyő?

Az igazi fenyőfákat nehéz lehet hazavinni, és minden decemberben újra kell vásárolni őket. Aztán ott van a kérdés, hogyan lehet megszabadulni tőlük a nap végeztével; semmi sem öli meg egy karácsony utáni emelkedett állapotot, mint ahogy az utcán sétálva lépten-nyomon belebotlunk az úton vagy járdán heverő fatetemekbe.

Egy műfenyő vásárlása megkíméli Önt az éves költségektől, miközben biztosítják, hogy évről évre készen álljon a használatra. Az éles tűk lehullásának hiánya vonzóbbá teszi az allergiában szenvedők, az állattulajdonosok és az új szülők számára is.

Az utóbbi években egyre hangsúlyosabb, hogy csökkentsük az ünnepi készülődések ökológiai lábnyomát. Ha nem szívesen mondana le a színes és díszes ajándékcsomagolásról, akkor hosszú távon egy műfenyővel is rengeteget tehet a környezet megóvásának érdekében. 

Ha attól tart, hogy esztétikailag nem lenne megfelelő a látványa, mivel ‘olcsón’ néznek ki, ne tegye. Rég eltűntek a múlt keserű műanyag színlelői; a modern mesterséges fák nagyon mesterkéltek és mesésen tudnak festeni a lakásában.

műfenyő díszekkel

Egy kis extra a megszokott típusokhoz

A sima mesterséges fák mellett a valósághű kinézetű ágakba és tűkbe ágyazott lámpákat is kaphat. Az előre megvilágított fák még gazdaságosabbak, mert kihagyhatja az extra fények vásárlását. Ami pedig a tárolást illeti, mindent egyetlen dobozba lehet összecsomagolni – könnyű megoldás a lakások számára

A stílusok és formák széles választékában kaphatók és minden költségkeretnek megfelelõen mindent megkaphat az időtlen mennyezetet súroló fáktól a kortárs stílusig.

Nem elhanyagolandó, hogy ezekért a műfenyőkért nem kell kertgazdaságokba, boltokba, szupermarketekbe vagy piacokig autóznia, meg is rendelheti őket. Így csupán annyit kell tennie, hogy egy webáruház termékkínálatából kiválasztja az Önnek legjobban tetszőt és pár napon belül meg is érkezik. Nem kell azon aggódnia, hogy miként fog beleférni a csomagtartóba vagy hogyan fogja talpa vágni, egyszerűen csak össze kell szerelnie.

Array