Korhelysaláta

korhelysaláta

Korhelysaláta recept  vendégvárónak, szilveszterre.

Korhelysaláta hozzávalók:

  • 1 üveg / 720 ml csalamádé (lehet vegyesen édes és csípős)
  • 2 pár virsli (jó minőségű, magas hústartalmú)
  • 125 g tejföl
  • 50 g majonéz
  • 1 kávéskanál mustár
  • 1 kávéskanál porcukor
  • 1 kávéskanál citromlé
  • őrölt fehérbors

Korhelysaláta recept:

1. A csalamádét csepegtesd le.

2. Karikázd fel a virslit.

3. Készítsd el a korhelysaláta öntetét. Keverd össze a tejfölt, majonézt, mustárt, porcukrot, citromlevet, ízesítsd sóval és fehérborssal. 

4. Az öntetet keverd össze a lecsöpögtetett csalamádéval.

5. Add a virsli karikákat is a salátához és keverd össze.

6. Tedd a korhelysalátát a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek összeérjenek.

Summary
recipe image
Recipe Name
Korhelysaláta
Author Name
Published On
Preparation Time
Total Time