Korhelysaláta recept vendégvárónak, szilveszterre.
Korhelysaláta hozzávalók:
- 1 üveg / 720 ml csalamádé (lehet vegyesen édes és csípős)
- 2 pár virsli (jó minőségű, magas hústartalmú)
- 125 g tejföl
- 50 g majonéz
- 1 kávéskanál mustár
- 1 kávéskanál porcukor
- 1 kávéskanál citromlé
- só
- őrölt fehérbors
Korhelysaláta recept:
1. A csalamádét csepegtesd le.
2. Karikázd fel a virslit.
3. Készítsd el a korhelysaláta öntetét. Keverd össze a tejfölt, majonézt, mustárt, porcukrot, citromlevet, ízesítsd sóval és fehérborssal.
4. Az öntetet keverd össze a lecsöpögtetett csalamádéval.
5. Add a virsli karikákat is a salátához és keverd össze.
6. Tedd a korhelysalátát a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek összeérjenek.
Array
Summary
Recipe Name
Korhelysaláta
Author Name
Kerekesi Éva
Published On
Preparation Time
Total Time
Average Rating
1 Review(s) Based on