Kis bútorok karácsonyi ajándékba: 3 szekrény, ami bármely otthonban jól jöhet

karácsonyi kisbútorok ajándékba

Karácsonykor ajándékozhatunk kisbútorokat is a hozzátartozóknak. A kis bútorok megfizethető áron elérhetők, bár nem egyszerű a kiválasztásuk, nagy örömet tudnak okozni annak, akit megajándékozunk vele.

Milyen legyen a kisbútor?

Kisbútort általában ott használunk, ahol viszonylag kicsi a hely, ezért nem célszerű masszív darabot vásárolni. Színek területén csak akkor vegyünk színesebb darabot, ha nagyon jól ismerjük azt akinek ajándékozzuk, és a lakását is.

Milyen szekrényeket ajándékozhatunk?

  • Előszoba bútor

Az előszoba bútorok több darabból állnak össze, akasztós szekrény vagy fali, cipőtároló, komód, tükör, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Az előszobába való szekrények kínálata hatalmas ugyan, de meghatározza a tér nagysága ahova szánjuk. Érdemes tehát megfontolni, hogy vajon van-e helye egy nagyobb típusnak, vagy jobb lenne egy kisebb darab.

  • Komód

Tárolóhelyre mindig szükségünk van, soha nem lehet elég. Kisméretű komódok szinte bárhova elférnek, minden tárolóhely jól jön. Nemcsak a fürdőbe és a konyhába, de a hálószobában és a nappaliban is elhelyezhető.

  • Vitrin, tálalószekrény

Rengeteg féle üveges szekrény kapható, amelyek étkezőbe vagy a konyha étkező részébe elhelyezhetők és az ünnepi porcelánokat, kristályokat, evőeszközöket, különleges poharakat tárolhatjuk bennük az ünnepekre.

Milyen típusú kisbútort célszerű még ajándékozni?

Nézzük a listát!

  • Ülőbútor

A kárpitos bútort azok értékelik igazán akik szeretik a kényelmet, kellemes tapintású, de tartós anyagból érdemes választani. A legjobb ha levehető huzata és mondható. Kiegészíthető néhány párnával.

  • Polcok

Modern négyzet alakú polcokat hármas szettben vásárolva megoldódik a könyvek tárolása annak aki kapja őket. Általában laminált fából készítik őket, tölgy színben. A tartósság miatt a gyártók éleket alkalmaznak a készítésük során.

  • Babzsákok

A babzsákok nagyon népszerűek a gyerekek és a fiatalok körében, többféle színben és különböző formában gyártják őket, garanciát vállalva a hosszú élettartamért, a tartósságért. A gyerekek alváshoz is használhatják ha alkalomszerűen ottalvós bulit rendeznek.

  • Háziállatok fekhelye

Karácsonyi ajándék a kedvenceknek is jár, a kutyáknak főként egy kényelmes ágy a földön puha, meleg tökéletesen megfelel. A cicák szeretik a puha vackot, dobozt, kosarat is lényeg, hogy könnyen tisztítható anyagból legyen, lehessen mosni.

  • Dohányzóasztal

Egy kis asztalnak mindig lennie kell valahol a szobában ha nem is mindig dohányzás céljából. Ezek a kisasztalok már multifunkcionális bútornak tekinthetők, akár lábtartónak is használhatjuk, de hely hiányában ülőbútorként is funkcionálhat.

  • Tükör

Tükröt a lakásban bárhol elhelyezhetünk, általában nőknek szóló ajándék lehet, de a helyiség funkcióját javítja, a szoba belső terének esztétikai megjelenését javítja. A tükrök tágítják a teret, nem csak a falra, hanem a szekrény ajtókra is felszerelhetők.

Összegezve

Kisbútort bárkinek ajándékozhatunk ha ismerjük az otthonát és az ízlését. Általában megfizethető az áruk és nagy örömet tudnak okozni a megajándékozottnak.