Kettő kézműves ajándék karácsonyra

kézműves ajándék

Karácsonykor az emberek szeretnek különleges meglepetéseket adni a szeretteik számára. Ha teheted, vásárolj kézműves ajándékot karácsonyra, hiszen ezekkel a különlegességekkel biztosan nem lőhetsz mellé. Legyen szó ízletes szaloncukorról, porcelán csengőről, vagy éppen horgolt díszről, a nagymama biztosan mindegyiknek örülni fog. Lássuk tehát, hogy mikből érdemes válogatni!

Karácsonyi ajándékok

A karácsony az egyik, ha nem a legszebb ünnep az évben. Mindenki várja, akár a kicsikről, akár az idősebbekről beszélünk. A hangulat mindenkit magával ragad, főleg, amikor decemberben megkezdődnek a sütések, a készülődések és a meglepetések beszerzése. Ha teheted, vásárolj kézműves ajándékot karácsonyra, hiszen ezek között számos egyedi darabot találhatsz, aminek bárki örülni fog. Legyen szó a barátokról, családról, esetleg egy különleges személyről, az egyedi készítésű meglepetések mindig szívből jönnek.

  1. ajándék: Szaloncukor

Aki édesszájú, esetleg kedveli a finomságokat, azt érdemes meglepni egy különleges szaloncukorral. A sós karamellás változat például 2020-ban a vásárlók kedvence volt, hiszen az édes karamella és a sós íz kombinációja egy igazán lágy és különleges bonbont eredményez. Ott van továbbá a zserbós változat, ami egy Great Taste díjas édesség alapján készült, ami megidézi a tradicionális magyar sütemény ízét. Az igazán különleges gyártmány azonban a vegyes alkoholos szaloncukor, amely az alábbi ízeket tartalmazza:

  • Szatmári szilvapálinkás

  • Vörösboros

  • Tokaji aszús

Ezek bármelyikével könnyedén lenyűgözheted édesapádat, szerelmedet, egy férfi ismerősödet, de tökéletes választás lehet a főnököd számára is.

kézműves csoki

  1. ajándék: Díszek a karácsonyi időszakra

A kézzel készült karácsonyfadíszeknek mindig nagy a kelettje. Egy kalocsai porcelán csengőt akár külföldi rokonoknak is vásárolhatsz, aki biztosan díjazni fogja ezt a különlegességet. A színes mintás darab egy nyolc centiméteres arany szegényes dekoráció, amit akár az ajtó fölé is lehet helyezni.

Ne feledkezzünk meg továbbá a horgolt angyalkáról sem, ami egy kézzel készült apróság. Tökéletes választás nagyszülők számára, akiknek legtöbb esetben már nagyon nehezen találunk ajándékot. Vásárolhatsz belőle 5 és 7 centis változatot is egyaránt.

A karácsonyi csengettyű pedig natúr kerámiából készült, kézzel festett darab, ami esetében szinte nincs is egyforma motívummal ellátott termék. A gyártmányok zöld és kék díszítéssel találhatóak meg, azonban lehetőség van egyéb színvariáció is kérni belőle.

Összegezve

A karácsony mindig fontos időszak az ember életében. A gond akkor van, ha nem tudjuk, hogy mit is vásároljunk a szeretteink, barátaink és rokonaink számára. Nem könnyű ugyanis meglepetést találni a nagyszülők, illetve a férfi rokonok számára. Bízunk benne, hogy ebben a cikkben találtál ötleteket, amikből könnyebb lesz a választás.

Array