Dugulás a legrosszabb időpontban

duguláselhárító

A dugulás olyasmi, amire a legtöbb ember gondolni sem akar, pláne arra, hogy esetleg teljesen alkalmatlan pillanatban, például egy ünnepi hosszúhétvégén jelentkezzen a probléma. Pedig sajnos ez is benne van a pakliban, hiszen a dugulás nem fogja udvariasan megvárni, míg nekünk megfelel az időpont – ilyen eleve nincs, hiszen sosem örülünk annak, ha a lefolyó nem akar működni. Különösen akkor nem vagyunk boldogok, ha a vécével akad probléma, hiszen az, adott esetben, igen gusztustalan is lehet.

Ilyen vészhelyzetekben jöhet jól, ha tudunk egy céget, amit a leglehetetlenebb időszakokban is felhívhatunk. Szerencsére ünnepekkor is van lehetőség megoldani a problémát, duguláselhárítás fix áron ilyenkor is elérhető.

Mindenki fél tőle, de senkit sem kerül el

A dugulás olyasmi, amit senki sem szeretne átélni. Mindenki fél a pillanattól, amikor bekövetkezik, de senki sem kerülheti el: előbb-utóbb eljön. Már csak azért is, mert a csövek folyamatosan elhasználódnak, ráadásul óhatatlanul kerülnek bele olyan dolgok, amiknek semmi keresnivalójuk ott. A legtöbb dugulás azért van, mert valaki lehúzott a vécén valamit, amit nem kellett volna, sokaknak ugyanis fogalmuk sincs, mi az, amit nem szabad a vécébe dobni (vécépapíron kívül egyébként leginkább semmit nem kellene).

Az pedig már Murphy, hogy a dugulás éppen akkor csap le iszonyú méreteket öltve, amikor a legkevésbé hiányzik: a karácsonyi családi vacsora során, bármilyen tetszőleges hétvégén vagy munkaszüneti napon, amikor első kétségbeesésében azt sem tudja az ember, kijön-e egyáltalán valaki. Szerencsére van, aki igen.

Ne várjunk az utolsó pillanatig!

Az ilyen vészhelyzetek egyébként gyakran már csak a jéghegy csúcsa: sokszor derül ki, hogy voltak már napok, esetleg hetek óta dugulásra utaló jelek. Lassan folyt le a víz, néha nem akart lefolyni, kellett már pumpálgatni. Ha ilyet tapasztalunk, a lehető legrosszabb, amit tehetünk, hogy annyiban hagyjuk, „nem olyan vészes ez még” jelszóval. Nem, még nem, de ebből lesz az, hogy a vécéből egyszer csak feljön, aminek lefelé kellene mennie.

Néha azonban a legnagyobb gondosság mellett is válhat a helyzet kritikussá. Ilyenkor keressen minket bizalommal, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is!

Array