Három karácsonyi ajándék, aminek minden férfi örül!

ajándékozás feleségtől férjnek

Közeledik a karácsony, ezzel együtt mind sürgetőbbé válik a kérdés: vajon mi lapuljon majd a fa rejtekében? Mert évről évre nem is olyan egyszerű feladat valami újdonsággal előrukkolni, ami kellően érdekes, izgalmas, stílusos, és ami az örömteli ajándékozás zálogává válhat. De azért megnyugtatunk: ez nem is lehetetlen! Íme, három ellenállhatatlan ötlet!

1. Ingből sohasem elég!

Mindegy, hogy a párod öltönyt hord nap, mint nap, vagy farmert húz szívesen, az ingek mindkét stílusvilághoz passzolnak. Így aztán esélytelen velük mellényúlni. Az persze már a te feladatod, hogy rátalálj a megfelelő színre, szabásra. E kettő ugyanis nagyban befolyásolja, hogy végül mennyire válik testre szabott meglepetéssé a választásod. Elképzelhető, hogy nem a karácsony a legjobb alkalom arra, hogy valami olyan stílussal rukkolj elő, ami a kedvesed számára teljesen idegen. Ez még akkor is igaz, ha szerinted amúgy jól állna neki egy extravagáns variáció. Jobb biztosra menni, és azon modellek közül szemezgetni, amik eddig is passzoltak szerelmed jelenlegi ruhatárához. Aztán majd, ha eljön a változtatás ideje, akkor természetesen előbukkanhatnak a vagányabb verziók is. De addig jó a biztosra, vele együtt a biztos sikerre alapozni.

2. A nadrág sem megunható

Úgy tűnhet, hogy ruhát ajándékozni elavult dolog, pedig ez egy cseppet sem igaz. A szövetnadrág olyan ajándék, aminek a vonzereje éveket is átölelhet. Úgyhogy kifejezetten jó ötlet. S bár az kétségtelen tény, hogy praktikus ajándék ruhadarab lévén, de a szépsége sem elvitatható. Márpedig a vonzó megjelenéshez egyik tényező megléte sem hiányozhat. Ellenkező esetben borítékolható a diszkomfortos érzet, ami természetesen egy az egyben elkerülendő.

3. A mandzsettagomb még mindig férfiasan tökéletes

Végül, de nem utolsó sorban, ha már körbejártuk a gardróbba való ruhaneműk sorát, akkor nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a mandzsettagombot sem, ami egyébként az egyéniség igazi hírnökévé léphet elő. Férfias, stílusos, mégis megunhatatlan és különleges. Igazi ékévé válhat az elegáns megjelenésnek.

Array