Élményajándék Valentin napra – 10% kedvezménnyel

valentin napi élményprogram

Megvan már kedvesednek az ajándék Valentin-napra? És kitaláltad már, hogy mi lehetne a legjobb játékosan romantikus program? Ha valamelyik kérdésre még nincs egy tuti válaszod, akkor a Landventure városi kalandjáték lehet a tökéletes megoldás! Egyrészt hangulatos kikapcsolódási lehetőség, mivel a játék közben Budapest legszebb részein sétálhattok kéz a kézben, miközben izgalmas és rejtélyes detektívtörténeteket oldhattok meg, másrészt a Landventure ajándékkártya egy egészen különleges, személyre szabható élményajándék, ami pár kattintással, akár last minute beszerezhető.

A kellemesunnepeket.hu jóvoltából 10% kedvezménnyel szerezheted meg bármelyik küldetést vagy az ajándékutalványt! Használd a VALENTIN kuponkódot a www.thelandventure.com oldalon.

Lebilincselő küldetések a város legszebb részein

Ha szeretitek a hagyományos szabadulószobák világát, de legalább annyira kedvelitek a kötetlen városi sétákat, ahol együttl fedezhetitek fel a rejtett részleteket, akkor a Landventure küldetéseit imádni fogjátok. A kalandjátékkal egybekötött, romantikus városi sétákhoz nincs szükség időpontfoglalásra, mindössze az okostelefon az egyetlen kelléke, a küldetéseket ráadásul bármikor szüneteltethetitek, ha meginnátok egy forró csokit, készítenétek egy páros szelfit, vagy csak úgy gyönyörködnétek a helyszín szépségében. Az agytornával kiegészített aktív kikapcsolódás egy igazán emlékezetes Valentin napi élmény!

December óta egy esztergomi küldetéssel is bővült a Landventure kínálata, ahová Budapestről könnyen kiruccanhattok és A mágikus pajzs keresésére indulhattok. Ha pedig kicsit messzebb utaztok, akkor Szegeden, Pécsen és Balatonfüreden is izgalmas küldetések várnak, amelyek új szintre emelik a városnézést.

Budapesten a leggazdagabb a kínálat, ahol már 8 különböző küldetés közül választva fedezhetitek fel többek között a Budai Vár, a Margitsziget, vagy éppen a Belváros titkait és merülhettek el a legkülönfélébb rejtélyek megoldásában. A legújabb küldetés Kondor Vilmos regénye nyomán és szövegeivel készült Bűnös Budapest címmel.

Ha pedig fázósabbak vagytok, akkor a legjobb választás, ha az ősi rejtély után eredtek a Magyar Nemzeti Múzeumban, Az örök élet nyomában című különleges beltéri küldetéssel.

Személyes és értelmes ajándék akár az utolsó pillanatban is

Lehet te is vágysz rá, hogy valami igazán értékeset és egyben személyeset ajándékozz, hogy párodat ne csak egy újabb porfogóval “gazdagítsd”. Egy Landventure küldetéssel mindkét kívánság teljesülhet, mivel a gondolkodtató és izgalmas feladványok biztosan értelmes szórakozást és egyben egy nem mindennapi városi séta-élményt nyújtanak mindkettőtöknek. A bármely küldetésre beváltható Landventure ajándékutalvány ezen felül azért is egy különleges élményajándék, mert nem csupán az ajándékkártyára írhatsz személyes üzenetet, hanem a később a kiválasztott küldetés első feladatának leírása elé, illetve utolsó feladványa után is, legyen az a kedvesed becenevével ellátott megszólítás, egy közös emlék felidézése, vagy bármilyen jókívánság, amivel kellemes meglepetést okozhatsz.

A legjobb az egészben, hogy az egyediesíthető utalvány tényleg csak pár kattintásra van tőled, mivel kényelmesen, online megvásárolhatod és személyre szabhatod, majd pár másodpercen belül meg is érkezik e-mailben, így akár azonnal kinyomtathatod és már teheted is egy borítékba. Tökéletes last minute ajándék ha a hétköznapi rohanásban nem jutott időd egy romantikus ajándék beszerzésére.

Ha netalántán az utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást, vagy csak egy rejtélyekkel teli kikapcsolódást keresel Valentin napra vagy az azt követő hétvégére, akkor a Landventure weboldalán percek alatt beszerezheted a tökéletes, névre szóló élményajándékot, vagy választhatsz magatoknak egy igazán emlékezetes téli séta-programot akár Budapesten, akár más vidéki városban.

Így szerezheted meg a kedvezményes programot:

Array
  1. Kattints a Landventure honlapjára!
  2. Válaszd ki azt a programot, amit meg szeretnél vásárolni!
  3. Kattints a „Megveszem” gombra!
  4. A számlázási adatoknál pipáld ki a „Van kuponkódom” négyzetet!
  5. Írd be a VALENTIN kuponkódot!
  6. Fizesd ki a 10%-kal csökkentett árat!