Egyedi ajándék ötletek Karácsonyra az egész családnak

karácsonyi ajándékok

A Karácsony az év egyik legszebb időszaka de néha az egyik legfeszültebb is. Sajnos a sűrű hétköznapok között egyre nehezebb megtalálni a család és a munka közti egyensúlyt. Ez sokszor az ajándékozás és a karácsonyi este kárára is megy, hiszen annyi teendőnk van. Ha nem szeretnéd a karácsony előtti napokat hosszú sorokban tölteni egy plázában, hogy megharcolj a lerabolt polcok maradékáért, akkor érdemes jó előre ki gondolnod milyen ajándékot szeretnél idén adni.

Ha szeretnéd megkönnyíteni a dolgodat akkor érdemes online rendelni olyan helyről, ahol a család minden tagjának találsz ajándékot. Ezzel egyszerre beszerezhetsz több meglepetést és még időt is spórolsz. Ilyen ajándék webshop például a Mesélő Ajándékok ahol több mint 1000 egyedi ajándék közül válogathatsz szeretteidnek.

Kezdjünk is neki a karácsonyi bevásárlásnak!

Az elsők legyenek mondjuk a nagyszülők. Nekik bizony nem könnyű ajándékot találni. Azonban ha körbe nézel a webshopban láthatod, hogy jobbnál jobb tippeket találsz számukra. Általánosságban elmondható, hogy a nagyiknak megható ajándék lehet bármilyen emléktárgy, amit az unokáktól kapnak, vagy amin rajta van az unokák neve esetleg fényképe. Ilyen például egy gravírozott kulcstartó vagy egy díszpárna az unokák képével, amit könnyedén megrendelhetsz a Mesélő Ajándékok webshopból.Ha a párunknak keresünk ajándékot akkor elsők közé sorolnám a különleges egyedi posztereket, amiket díszcsomagolásban és bekeretezve adhatunk át a szerelmünknek. A képen szerepelhet fotómontázs, egy szép idézet vagy akár a csillagos égbolt is, ami a megismerkedésünk időpontját örökíti meg. De érdekes ajándék lehet még egy páros bögre is, amiből reggelente együtt kortyolgathatjuk a kávénkat.

Testvéreknek szóló ajándék ötletekből is könnyen találhatsz olyat, ami garantáltan mosolyt csal az ajándékozott arcára. Ha a tesóddal gyakran viccelődtök vagy szekáljátok egymást akkor a legjobb ha a vicces ajándék ötletek között keresgélsz.

Apukák számára pedig a legkedveltebb ajándékok közé a különböző vicces, italos meglepetések tartoznak. Például a Jack Daniels stílusú whisky-s flaska vicces felirattal, vagy a söröskorsó egyedileg az édesapa nevével ellátva. Amennyiben egyedi, de hétköznapokon is használható meglepetést keresel akkor ezek közül bármelyik befutó lehet.

Ha pedig gyerekeknek keresed a megfelelő karácsonyi meglepetést akkor az oldalon találsz társasjátékokat és gyerekjátékokat is. Egy jó társasjáték egyébként remek ajándék lehet az egész családnak is, hiszen azt együtt tudjátok játszani a fa alatt az ajándékozást követően és remek hangulatot tud varázsolni. Persze csak ha senki sem veszi vérkomolyan! 

Az egész családnak szóló ajándék lehet még egy óriási családfa kép is, amin akár a teljes rokonság is helyet kaphat. Nem csak remek dísze lesz a nappalinak de a vendégek garantáltan megcsodálják majd!

Természetesen ne hagyjuk ki a család kis kedvencét sem. Ha kutya vagy macska van a háznál akkor neki is készülhetünk egy kis meglepetéssel. Egy acél kutyabiléta nem csak cuki de nagyon hasznos is tud lenni, hiszen a bilétán található telefonszám segítségével könnyedén haza juttathatják a kutyát ha esetleg elveszne.

kutyabiléta karácsonyra

Bízom benne, hogy sikerült hasznos tippekkel szolgálnom a családi ajándékok terén.
Ne feledd, bármit is választasz végül a legfontosabb az, hogy az ajándék kifejezze a szeretetedet és gondoskodásodat a családod iránt. Az ajándékozás mindenki számára öröm, és a megfelelő ajándékkal a karácsony valóban felejthetetlenné válik minden családtag számára!

Array