Csőtörés az ünnepek alatt?

csőtörés

Hogy általában mikor történnek olyan váratlan fejlemények otthon, amiknek az orvoslása szakembert igényel? Naná, hogy hétvégén és ünnepnapokon, esetleg éjszaka. De mi van ilyenkor? Ki kell várni a másnapot, még akkor is, ha történetesen térdig áll a víz?

 

Kevesen vállalják be az extra műszakot!

De azért akad kivétel! Cégünk senkit sem hagy cserben, aki a csőtörés rémével küzd mondjuk karácsonykor, vagy éppen húsvétkor. A vízrendszert érzékenyen érintő problémák nem szoktak előre bekopogtatni és szólni arról, hogy érkeznek. Ennek megfelelően alapvetően a felkészülés esélye is csekély. Bár az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy rendszeres ellenőriztetés mellett az anyag elfáradásából következő gócok időben felfedezhetőek, és kijavíthatóak, tehát nem kell a törésig eljutni, ami már nyilván sokkalta nehezebben szerelhető. Ráadásul még a legenyhébb forgatókönyvekből sem nélkülözhetőek a környezetet érzékenyen érintő következmények, mint például az érintett falszakasz átázása, a vakolat lepörgése, a burkolat megsérülése.

Akkor a várakozás nem jó ötlet?

Semmiképpen sem, ugyanis a csőtörés elhárítás gyorsasága és sikeressége nagyban függ attól, hogy mikor érkezhetünk meg a helyszínre és milyen körülmények között láthatunk neki a munkának. Cégünk bevállalja az extra műszakot és azt, hogy ünnepnapokon is elérhető, hívható! Úgyhogy, ha minden jel arra mutat, hogy valami nincsen rendben, akkor felesleges abban bízni, hogy majd másnapra elmúlik minden, esetleg a nyuszi meghozza a a megoldást, mert nagyon valószínű, hogy nem fogja. Az időbeni cselekvés aranyat ér, és ez konkrétan, pénzügyi értelemben is kijelenthető természetesen. Arról nem is beszélve, hogy nekünk is sokkal könnyebb a dolgunk akkor, hogyha nem egy elodázott problémához szállunk ki, aminek volt ideje jócskán súlyosbodni, hanem az ellátás azonnali, ennek megfelelően pedig kétségtelenül eredményes. Tehát probléma esetén pánikolás, rettegés és kétségbeesés helyett hívjon minket, attól függetlenül, hogy a naptár szerint épp piros betűs az ünnep!

Array