Az 5 legjobb ajándék gamereknek

online játék

Ahogy változnak az idők, úgy változik az is, hogy ki a menő a fiatalok körében. Míg a Molnár Ferenc által papírra vetett Pál utcai fiúkban és a múlt század elején még az üveggolyósok voltak a menők, majd a labdazsonglőrök, az új évezredben, amit akár digitális világnak is nevezhetünk, egy új fogalom került előtérbe. A gamerek.

Kik is a gamerek? Azok a zömében fiatalok, akik idejük nagy részét töltik számítógép előtt, különböző játékokkal. Az utóbbi években, a sok otthon töltött időszak során a számítógépes játékok ázsiója és a játékosok száma is tovább növekedett. De ha az imént feltett kérdésre keressük a választ, érdemes kitérni egy nemrégiben elvégzett közvélemény-kutatás eredményeire, amelyben maguk a gamerek kategorizálták be ezt a csoportot, mint zömében fiatalokat és férfiakat. A gamerek közé sorolhatjuk nemcsak a videójátékok kedvelőit, de azokat is, akik például online kaszinóznak vagy a foci fogadás a kedvenc online időtöltésük.

Mit ajándékozzunk egy gamernek?

A játékgyártók már jó ideje felfedezték ezt a célcsoportot és folyamatosan testre szabott termékekkel bombázzák őket. Következzen néhány ajándékötlet, aminek egy gamer örülni tud.

Gamer monitor

A Gygabit cég legújabb monitorjától a gamereknek a lélegzetük is eláll: az S55U modell 4,6 hüvelykes VA-panellel érkezik, 4K felbontású, a képfrissítés pedig 120 Hz-es. A maximális fényerő átmenetileg elérheti akár az 1500 nitet is, a kontraszt aránya pedig 5000:1.

gamer monitorok

Székké alakítható ágy

Ha összefolynak a nappalok és az éjszakák, minden gamer számára jól jöhet a Bauhutte cég új terméke, ami egy székké alakítható motorizált ágy, kifejezetten játékosoknak kifejlesztve.

A gamerágy székké alakítható át, a megfelelő kiegészítőknek köszönhetően tudunk benne aludni, enni, játszani vagy telefonálni is. Az ágy felső és alsó része megemelhető 60 és 35 fokkal, úgyhogy aki ellustult, annak le se kell szállnia.

A Roccat egere

A Roccat cég kifejezetten gamerek számára egy nagyszerű egeret dobott piacra. A ROCCAT Burst Pro Air egér a korábban már bemutatott Burst Pro vezeték nélküli változata. A termék kialakításakor az ergonomikus és szimmetrikus jelleg volt a cél. Az egér PixArt PAW3370-alapú Owl-Eye optikai szenzorral rendelkezik, a felbontása 19K DPI. Az ígért élettartam nem kevesebb, mint 70 millió kattintás.

Kézmasszírozó gamerek részére

A sok játék és kattintgatás során a játékosoknak elzsibbad a kezük, ezért aztán miért ne készült volna kifejezetten gamerek igényeire szabott kézmasszírozó is? Ez az egyedi termék a kézizmok bemelegítésére is alkalmas. A termék leírása szerint az a kéz 15 zónáját ismeri fel, a masszírozásra levegővel megtöltött zsákokat használ és háromféle erősségi szinttel

rendelkezik. A termék kifejezetten az ujjakra és a hüvelykujjakra fókuszáló funkcióval is rendelkezik. A programok időtartama 10 perc.

Edifier G2000 hangszórók

Ahogy érkeznek a Windows újabb és újabb kiadásai, a játékok hangeffektusai is egyre jobbak. Azok a gamerek, akik nem fülessel játszanak, hanem szeretik, ha a szobájukat betölti a játék hangja, biztosan örülnének olyan nagyszerű hangszóróknak, mint amilyen az Edifier G2000, amelyet kifejezetten az online játékosok igényeire szabtak. Ezek a hangszórók modern, szögletes kialakításúak, úgy tervezték őket, hogy tiszta hangzást és gazdag basszust biztosítsanak. Kissé felfelé vannak döntve, ezért a hang a füled felé irányul. A hangszórót testreszabhatod, a 12 különböző LED világítási beállítás közötti váltással.

Array