5 igazán nagyszerű karácsonyi ajándék ötlet, amivel garantáltan sikert arathatunk

karácsonyi ajándék ötlet

Tusfürdő, kozmetikai doboz, karácsonyfadísz, karácsonyi csúnya pulcsi, meleg sál, egy századik pár kesztyű vagy mintás zokni… Az elcsépelt karácsonyi ajándékok listája szinte kimeríthetetlen. Bár tény, hogy a szándék a fontos, de ha már meglepjük szeretteinket, miért ne tennénk valami olyasmivel, amivel tényleg sikert arathatunk?

Ajándékozz felejthetetlen élményeket, közös kikapcsolódást

Egy maradandó emlék, egy kis kikapcsolódás, avagy egy kellemes utazás sokkal nagyobb örömöt tud okozni, mint egy sokadik felesleges kozmetikai szett, teaválogatás vagy ünnepi csecse-becse. Lepd meg szeretteidet wellness ajándékutalvánnyal! Nyugalom, nem kell vagyonokat költened rá, hiszen számos szálláshely már értékutalványokat is kínál, melyet a megajándékozott egészíthet ki, és választhatja ki azt a szobát vagy szolgáltatási csomagot, amit szeretne. A visegrádi Hotel Honti Wellness és Konferencia Hotel most nagyszerű lehetőséget kínál a karácsonyi wellness ajándékutalványok iránt érdeklődőknek. 2022. december 22-ig ugyanis minden megvásárolt wellness ajándékutalvány mellé egy 5000 Ft értékű kuponnal lepi meg a vásárlót, azaz Téged, amit a wellness szállodába való szobafoglaláshoz használhatsz fel. Részletek: 5000 Ft értékű kupon minden megvásárolt wellness ajándékutalvány mellé

 

Ajándékozzunk duplán

Duplán? De hogy?! Nos, azzal, ha egy hazai kisvállalkozótól vásárolunk, nem pedig egy bevásárlóközpont polcáról emeljük le a kiszemelt ajándékot, akkor nemcsak az ajándékozottnak, hanem magának az előállítójának is örömet okozunk. A Hotel Honti immáron 30 éve működik, fejlődik és tökéletesedik a Honti család kezei között, így wellness ajándékutalványukon keresztül akár ezt a pontot is kipipálhatjuk!

Látogassunk el egy-egy kézműves vásárra, nézzünk szét a környéken, és vásároljunk hazai, kézműves terméket, biztosan nagy sikert fog aratni, amellett, hogy támogatjuk a helyi értékeket, vállalkozásokat!

Dolgozzon meg az ajándékért, aki kapja?

Egyesek szerint azokat a dolgokat tudjuk legjobban értékelni, amikért magunknak kell megdolgozni, lehet az ajándéknak is nagyobb lesz a becsülete, ha nem csak úgy kapják, hanem meg kell értük dolgozni? Mire gondolunk pontosan? Napjainkban szintén nagy sikere van a különböző csináld magad workshopoknak, ahol a résztvevők megtanulhatják bizonyos dolgok készítésének módját, és maguk készíthetnek el különböző dolgokat. Vannak főzős workshopok, amik kifejezetten valamilyen különleges ételre, vagy süteményre specializálódtak, vannak festős, rajzolós foglalkozások, és barkácsolósak is, így biztosan Te is találsz majd testhezállót!

Ajándékozzunk tudást

Minden könyv hozzánk ad valamit, így egy jó kis olvasmánnyal sem lehet nagyon mellé lőni. Ne feltétlenül a karácsonyi díszkiadások közül válogassunk, inkább gondoljuk át, hogy minek is örülne a másik fél, mire van most szüksége. Bizonyos élethelyzetben jól jöhetnek önfejlesztő könyvek, néha a szépirodalom a legjobb választás, de a szakmai könyvek között is érdemes lehet keresgélni. Ha valami igazán különleges kívánsága van, akkor pedig érdemes betérni egy antikváriumba! Ha nem pártoljuk a könyvajándékot, keressünk valamilyen tanfolyamot, akár online elérhető tudásanyagot, aminek a megajándékozott örülne.

Készítsünk valamit

Akárhogyan is legyen, az egyedi, kézzel készült ajándékok sosem mennek ki a divatból. Szerencsére az interneten a különböző fórumokon rengeteg ötletet, leírást, és inspirációt lehet találni, és bizony vannak köztük olyanok is, amikhez nem kell nagyon sok kézügyesség, sem sok tapasztalat, vagy bármilyen előképzettség, így bátran Ön is belevághat!

Array