4+1 játékosan fejlesztő húsvéti ajándék ötlet gyerekeknek

húsvéti ajándék ötlet gyerekeknek

4+1 húsvéti ajándék ötlet gyerekeknek! Fejlesztőjátékokkal, mesekönyvekkel garantált a minőségi szórakozás.

Manapság a színes magyar húsvéti hagyományok mellett természetes velejárója az ünnepnek a nyuszi által hozott ajándék a gyerekeknek. Már nem csak hímes tojásokat rejt el titokzatosan a kertben, hanem csokitojásokat, csokinyulakat is.

Húsvét közeledtének apropójából hoztunk néhány ajándék ötletet gyerekeknek, ha idén édesség helyett – vagy mellett – szeretnétek meglepni őket valami játékkal is. Következzen 4+1 fejlesztő fajáték az Anyaparadicsom webáruház kínálatából.

 

Nézzük, mi lehet szuper ajándék ötlet gyerekeknek húsvétra!

1. Húzható, gurulós nyuszi

A fajátékok sosem mennek ki a divatból, sőt, egyre népszerűbbek. A húzható nyuszi pedig örök kedvenc a legapróbbak körében. Az Anyaparadicsom webshopban 3 féle tapsifüles közül választhatsz.

2. Mesekönyvek húsvétra

Olvasni jó, mesélni még jobb! Ehhez a kiránduláshoz még túracipő sem kell, csak egy kényelmes, kuckózásra alkalmas hely, és indulhattok is meseországba, fantázia földjére, hogy izgalmas és érdekes kalandokban vegyetek részt. A webáruház kínálatában 0-8 éves korig találsz mesekönyveket.

3. Homokozó szett

 

A nap egyre melegebb sugaraival cirógatja arcunkat. Végre előkerülhet a vödör és a lapát is. Gereblye? Jöhet! Ki építi a legnagyobb várat, vagy a legmélyebb alagutat? A Plantoys kültéri játékaira érdemes rápillantani. 

4. Fa építőjáték, az örök klasszikus

 

fejlesztőjátékok között szinte kötelezően megjelenő kategória. Építeni a fiúk és lányok is szeretnek, hiszen a fa kockákban rejlő lehetőségek kiapaszthatatlanok. Építsetek várat a királyfira váró királykisasszonynak, parkolót az autóknak vagy tornyot, amit óriási móka ledönteni, majd újra felépíteni. Kié lesz a legmagasabb?

+ 1 Játékhangszerek

Tudjuk-tudjuk. A szülők általában szeretik elkerülni a hangot adó játékokat. Azonban a játékhangszerek fejlesztik a gyermekek ritmusérzékét, és elképesztően jó hatással van idegrendszerükre is. Nem beszélve arról, hogy inkább a játékhangszereken doboljanak, mint a konyhaszekrényen. Nem?

húsvéti ajándék ötletek 2

Játékos húsvét és minőségi időtöltés

Sok helyen találhatók húsvéti ajándék ötletek gyerekeknek, de érdemes tudatosan választanunk. Az ünnep az értékéből pedig mit sem veszít, ha játékosan közben még többet lehet beszélgetni róla.

Tehát ha úgy döntünk, gyermekünk a húsvéti tojás és csokoládé mellé játékot is kap, az legyen olyan, ami fejleszti, környezettudatos, és tartós. A fa fejlesztőjátékok ezen az ünnepen is megállják helyüket, és utána az év bármely napján.

A húsvétnak van egy sajátos hangulata, mindenki másképp találja meg benne a varázslatot

A locsolkodni induló férfiak, akik magukkal viszik a férfipalántákat, a nők és lányok, akik terülj-terülj asztalkámmal várják a rövid időre betérő vendégeket. A hajnalban eldugott hímes- és csokitojások, az izgalom, vajon mindet megtalálták-e a gyerekek – mind-mind a húsvét velejárói lehetnek. De ahány ház, annyi szokás.

Ugyanakkor változnak az idők, miért ne változhatna néhány szokásunk is?

Az ajándékozással nem veszít a jelentőségéből az ünnep, sőt, a kicsik még kíváncsibbak lesznek arra, mit ünneplünk ekkor. És a játék mellett ülve elmondhatjuk nekik, miről emlékezünk meg húsvétkor.

Amennyiben húsvétra ajándékozni szeretnél, a fa fejlesztőjátékokkal és mesekönyvekkel garantált a minőség és a közös mókázás.

Array