Yalmana színes párnák és táskák

mandalás párna, vászontáska karácsonyi ajándékba

Ha igazán egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni családtagjaidat, barátaidat, amilyet garantáltan még senki sem kapott, akkor válaszd a Yalmana vidám, színekben pompázó, saját tervezésű párnáit és táskáit! 

Vidám, környezettudatos kiegészítők

 

Ha a megajándékozott szeret kitűnni a tömegből, és büszkén hirdetni a külvilág felé, hogy őt nem töri meg a tél szürkesége, akkor a legjobb ajándék számára egy színes, csakra vagy mandala motívummal díszített 100% pamut alapanyagból készült vászontáska vagy hátizsák. A nagy méretű (45x45cm), nagy teherbírású, széles vállpánttal rendelkező vászontáska kiválóan alkalmas mindennapi használatra vagy bevásárlásra is. Használatával csökkenthető a napi műanyag szatyor felhasználás, amit nagyra fog értékelni a megajándékozott, amennyiben környezettudatos gondolkodású.

mandala vászontáska

Misztikus motívumok

Nem csak a spirituális gondolatvilág kedvelőinek szerezhetsz örömet csakra és mandala motívumokkal díszített párnákkal, legyen az díszpárna, hengerpárna, meditációs párna.

mandala párna

Jógázók kedvence

Van olyan ismerősöd, aki szokott jógázni vagy meditálni? Vagy ismersz olyat, aki szívesen megpihenne, relaxálna, és meghitt elmélyülésre vágyik? ? Akkor itt a remek lehetőség, hogy megajándékozd egy csodálatos meditációs párnával. A siker garantált!
Választhatsz színeset, mandalásat, vagy pozitív üzenetekkel díszítettet. A párnák szuper könnyűek és egyszerűen kezelhető polisztirol gyöngy töltettel készülnek.

mandala lila jógapárna

 

Inspiráló színek

A színek nem csak gyönyörködtetnek, nagyon hasznosak is lehetnek. A megfelelő színű párna vagy táska kiválasztásával nem csak örömet szerezhetsz a megajándékozottnak, hanem segítheted is őt céljainak elérésében. Mindegyik termék kitűnő minőségű ÖKO-TEX Standard 100 minősítésű pamut alapanyagból készült, ragyogó színekben, a hozzájuk illő mandala motívumokkal díszítve. Mosógépben is moshatóak, tartósak a nyomatok.

Pozitív üzenetek

A szavaknak rendkívül fontos szerepe van az életünkben. Nem csak a kimondott szavaknak van ereje, hanem azoknak is, amelyek tudatalattinkban bekúszva befolyásolják az életünket.
A környezetünkben található szavak, feliratok akkor is hatnak az elménkre, ha ennek nem is vagyunk tudatában. Sok reklám működik így. Miért ne fordíthatnánk ezt a hatást a saját magunk vagy szeretteink javára?
Segíts szeretteidnek pozitív szavakkal feltölteni a környezetüket! Ajándékozz dísz-, vagy hengerpárnát, amely a nap minden percében sugározza magából az építő, támogató üzeneteket! Sokat tehetsz ezzel a megajándékozott lelki egyensúlyáért.

díszpárnák

A termékek megvásárolhatók a yalmana.hu webáruházban.

Array