Vicces karácsonyi ajándék ötletek

vicces karácsonyi ajándék ötletek

Már javában zajlik a karácsonyi ajándékgyűjtögetés. Van, aki szereti minden pillanatát, de lehet, hogy te még nem találtál vicces karácsonyi ajándék ötleteket.

Pedig a karácsony a legalkalmasabb arra, hogy valami vicceset is adjunk mindenkinek, megalapozva ezzel az ünnep vidám hangulatát.

A vicces ajándékok igen trükkösek. Vigyázni kell, hogy ne csupán mi gondoljuk humorosnak. Ezért adunk olyan ötleteket, amik garantáltan mosolyt csalnak elő és nevetést.

Vicces karácsonyi ötletek – Bögrék

A bögréknek ott a helye minden ünnepen. A bögrével valójában nem egy tárgyat adsz ajándékba. Hanem minden egyes napra néhány megható, kedves vagy éppen vidám pillanatot. Az ajándékod ott lesz a kezében minden reggel vagy napközben. Egy fotót hamar megszokik az ember, de egy frappáns (és vicces!) feliratot minden nap el fog olvasni. És minimum mosolyogni fog.

vicces karácsonyi bögre

Vicces karácsonyi ötletek – Tusfürdők

A reggeli után a napunk második olyan pontja, ahol mindig elkél a mosoly-támogatás, amikor a nap végén, néha szó szerint beesünk a zuhany alá. Ezért kiváló ajándékötlet a vicces tusfürdő. Minden nap a kezébe veszi, és már elolvasni sem kell, mert a flakon színe vidámmá teszi.

Néhány vidám perc egy stresszes nap végén életet menthet. Vigyázz, olyat válassz, ami neki fog tetszeni. Ami neked tetszik, az legyen inkább a tiéd.

A férfiaknak válassz szuperhőssé varázsoló tusfürdőt, a fiúknak pedig szerelmi bűbáj tusfürdőt.

vicces karácsonyi tusfürdő

Férfiaknak nem könnyű karácsonyi ajándékot választani. Ebben segít, a kifejezetten karácsonyi ajándékozásra tippeket adó ajandekotkaracsonyra.hu weboldal cikke, a Hogyan válasszak férfinek karácsonyi ajándékot?

Vicces karácsonyi ötletek – ál bonbon

Ha igazán meg szeretnéd tréfálni egy ismerősödet, a bonbonokat cseréld ki kelbimbóra! 🙂

Ezzel az ötlettel csak óvatosan, csak olyannal próbálkozz, akinek van kellő humorérzéke és vevő a tréfára!

 

 

Vicces karácsonyi ötletek – Zsákbamacska

Jelen esetben a zsákbamacska nem azt jelenti, hogy váratlanul meglepő ajándék lapul a zsákban.

A zsákbamacskás ajándék valójában játék, társaságkedvelő rokonnak ismerősnek. Garantáltan nem csupán mosolyt, de hahotát fogunk learatni az ajándékkal.

Vigyázat! Ezek már emelt szinten vicces ajándékok, nem valók mindenkinek! Ha Ő, akinek adod, nem szereti a társasjátékokat vagy a vicces ajándékokat, akkor csalódottak lesztek mind a ketten.

De ha belevaló fickónak keresel igazán vagány ajándékot, akkor megtaláltad! A zsákbamacskák között van Csinálj hülyét magadból és Szomjazók viadala is, valamint van 18 karikás változata is a játéknak.

Összegezve

A vicces ajándékok hálás ajándékok. Vidám percekre mindenkinek szüksége van, legyen belőle minél több. Azzal kell csupán vigyázni, hogy megmaradjunk a vicces oldalon, ne legyen belőle túlzó, csalódást okozó ajándék. A vicces bögre örökzöld ajándék, ha bizonytalanok vagyunk, mennyi viccfaktort bír el a megajándékozott, akkor a bögre jó választás. Vagy a vicces tusfürdő, csak arra vigyázzunk, hogy pozitív üzenetű darabot válasszunk, az is elég humorforrás. A konyhai ajándékok kötött is találhatunk klasszikusan vicces ajándékokat, mint például a vicces kötények. És végül, az alkoholos vagy zsákbamacska ajándékok, szigorúan haladók számára!

Array