Legvagányabb ajándékok apukáknak

vagány apa

 Az apáknak is jár egy kiemelt nap, amikor elismerjük teljesítményüket, kitartásukat!

Az anyák napja az az ünnep, amit minden gyerek észben tart és nagy csokor virággal iparkodik haza köszönteni anyukáját a jeles napon. Az apák napjáról ez nem mondható el, még manapság is sokan hajlamosak megfeledkezni június harmadik vasárnapjáról. Az ajándékválasztást pedig gyakran a tanácstalanság lengi körbe.

Mielőtt nagyon megsajnálnánk az apukákat, nem kell, hiszen sokszor ők sem tudják, hogy létezik egy apák napja is a naptárban. Ennek valószínűleg azaz oka, hogy csak 1972-ben született meg a gondolat, hogy legyen egy nap, ami az apukáké, köszönhetően Nixon, amerikai elnöknek. Európában pedig csak két évtizedes csúszással terjedt el, itthon a rendszerváltás után pár évvel.

Ezzel szemben az anyukákat már 1925 óta ünneplik rendszeresen Magyarországon is. Jobban beágyazódott a hagyományra, az ünnepeink szerves része lett. Mindenesetre tény, hogy az apukákat is illendő megünnepelni és megköszönteni egy évben egyszer, hiszen őket is szeretjük. Igen ám, de mi legyen az ajándék?

Egyszer és többször elsüthető apák napi ajándékok

Az apukák általában titokzatosabbak, komolyabbak és egészében véve nehezebben hozzáférhetők a gyerekek számára, mint az anyukák. Ennek köszönhetően az ajándékozás is gyakran tanácstalanságba fullad, vagy egy olyan meglepetésben ölt testet, mint egy vicces póló, apukás bögre vagy kulcstartó. Persze ezek is kedves dolgok, de pont elég egyszer elsütni őket, nem kell minden évben megismételni.

Ha ismerjük apa hobbiját és szokásait, akkor azért könnyebb helyzetben vagyunk. Gyakori apák napi ajándék például egy finom ital vagy egy jó könyv, amennyiben persze apu szeret olvasni, vagy időnként kibontani egy palack bort.

Ezeket az ajándékokat már többször el lehet sütni, hiszen nem ugyanazt a könyvet, vagy palack bort fogjuk megvásárolni minden évben, Azonban ha valami igazán egyedit szeretnénk, akkor nem feltétlenül csak a boltok polcaiban kell gondolkodni.

Legtrendibb ajándékok 2023-ban

Ha igazán vagány apák napi ajándékot szeretnénk, akkor egy kicsit el kell rugaszkodni a megszokottól és fel kell ébresztenünk a bennünk rejlő fantáziát. Az apák napi ajándékboxokkal nagyjából garantálható a siker, hiszen ezek az ajándékválogatások elegánsak, sokszínűek és kreatívak. A díszcsomagolásban például nem csak kiváló minőségű italokkal, de kézműves finomságokkal és gasztronómiai különlegességekkel is találkozhatunk.

Ha gesztusértékűleg szeretnénk igazán jópofa vagy vicces ajándékot, arra is van megoldás. Ha például az apuka igazi ezermester, akkor biztos meg fogja nevettetni egy szerelőkészlet formájú csokoládécsomag. Amennyiben pedig egy igazi gamer, akkor a PlayStation csokoládé kontroller lehet remek választás.

csokoládé szerszám

A lehetőségek száma bár nem végtelen, de meglehetősen bőséges. Ennek jegyében a digitális bányászok sem maradhatnak üres zsebbel, ha egy Bitcoin csokoládé ajándékboxot kapnak a gyerekektől apák napjára. A Harry Potterért rajongó édesapák pedig a mesevilág figuráit fogyaszthatják el 2023-ban csokoládé formájában.

Array