Húsvéti gyermek és családi fotózás akár szabadtéren is

családi fotózás

A sok selfie mellett, néha minden családnak alkalmat kellene találnia, hogy profi fotóshoz menjen. Így tényleg mindenki jól néz ki a fotókon és főleg nem marad le Apa vagy Anya, aki éppen fotóz. Ezek a fotózások lehetnek valamelyik ünnephez kapcsolódó események, meglepetések is egyben. Ilyen apropó lehet a Húsvét is.

 

Egy ilyen fotózás izgalmas, érdekes élmény és egyben maradandó emlék is az egész családnak. A gyerekekről készült fotóknak a nagyszülők mindig örülnek, ezek biztosan lesznek olyan jók, hogy akár a falatokra is kikerülhet közüllük néhány és a FB-on is garantáltak a lájkok. 

Fotózás Húsvét keretében

Márciustól kezdődően indulnak a Húsvéti fotózások Budapesten, I. kerület, Ponty utcai műtermemben. Bejelentkezés szükséges, akár hétvégére is, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. Fotózhatom csak a gyerekeket, vagy az egész családot is. Sőt! Még kis kedvenceiteket is hozhatjátok. A kisállatokkal készített fotókon a gyerekek mindig nagyon jókedvűek, őszintén vidámak, semmi “színészkedés.” Hamarabb kiengednek és kicsit sem izgulnak ilyenkor. A fotó sem beállított, nekünk pedig van tapasztalatunk és kellően gyorsak vagyunk, hogy elkapjuk ezeket a spontán, cuki pillanatokat.

A fotózás 26.000,- Ft-tól kezdődik. Ez egy gyermek, egy háttér előtt, több, mint 40 különböző beállítású profi fotóját jelenti. Ezekből a közösen kiválasztott képeket retusálom. Ha két gyermeked van, akkor is csak 30.500,- Ft és kb. egy bő órát vesz igénybe a fotózás. További áraim megtekinthetők a honlapomon.

Díszletekkel készültem! Itt a tavasz a húsvét időszaka. Több új enteriőr háttér közül is választhattok. Kellékeim vannak, de az elhagyhatatlan plüss állatokat ne felejtsétek otthon. Amennyiben több hátteret és nagyobb fortfóliót szeretnétek hozzatok másik ruhát is. Van lehetőség kényelmesen átöltözni, pihenni egy kicsit.

Családi fotózásról bővebben itt olvashatsz.

családi és gyermek fotózás

Szabadtéri fotózás 

Mostani helyzetben a szabadtéri fotózásban koránt sincs akkora kockázat. Távol másoktól, csak ti és kellő távolságra a fotós. Csak beültök a kocsiba, ahogyan én is, és az előre megbeszélt helyen és időben találkozunk. A fotókat WeTransferrel küldöm el, melyeket a gépeteken, telefonotokon bármikor megnézhettek, kiposztolhattok. A kért nagyításokat, fotókönyveket, bekeretezett képeket futárral el tudom küldeni.

 Egy ilyen fotózás egyben élmény is, nektek és a gyereknek is. Örökítsük meg együtt a most-ot!

szabadtéri fotózás

Szereted, ha rólatok is készülnek jó képek? Amin tényleg jól néztek ki!

Ezt mindenki szereti. A fotózást már nem mindenki. Viszont egy jó fotóssal kompenzálható ez a nem mindig kellemes “pózolás”. Válassz szimpatikus, tapasztalt fotóst! A végén nem csak jó képek lesznek, de még élvezni is fogod! A kültéri fotózásnál sokkal több a lehetőség és spontánabb, felszabadultabb az ember. A fények is természetesek. Ez a legjobb alkalom, hogy profi képek legyenek rólatok.

kislány gyermek fotó

Amennyiben szeretnétek a Budai várban, a Margit-szigeten vagy kedvenc parkotokban is készítünk professzionális képeket. Igényeknek megfelelően saját kertetekben is szívesen készítek rólatok fotókat, akár egy családi ünnep keretében is. Nézegessétek meg szabadtéri fotózások alkalmával készített albumaimat. 

Várlak Benneteket szeretettel fotózásra, megbeszélés szerint műtermembe, vagy akár természetes környezetbe. 

Array