Húsvét – a Tchibo webáruház kínálatából szemezgettünk

húsvéti készülődés

A tavasszal együtt – bár néha még igen hideg napokat élünk – elérkezett a húsvéti készülődés időszaka is, amelyhez a Tchibo webáruház heti ajánlatában rengeteg remek ötletet, és hasznos eszközt találunk. Legyen szó dekorációról, vagy épp az ünnepi asztalra kerülő finomságok elkészítéséről, a kínálatban biztosan találunk olyan dolgokat, amelyekkel még kellemesebbé tehetjük a húsvétig hátralévő napokat!

Nincs húsvét tojások nélkül, melyek elkészítéséhez és szervírozásához is számos hasznos eszköz közül válogathatunk! A 4 darabos porcelán tojásfőző szett segítségével egyszerűen készíthetünk el egy sor finom tojásspecialitást, ráadásul az esztétikus darabok az elkészült ételek tálalásához is alkalmasak! A fedelekkel és rögzítőpántokkal érkező tojásfőzőkbe egyben, vagy felverve is betehetjük a tojásokat, amelyeket ízlés szerint dobhatunk fel különféle fűszerekkel, vagy egyéb apróra vágott hozzávalókkal, hogy aztán forró vízfürdőben készítsük el a különleges reggelit!

4 darabos tojás melegentartó

Ha inkább az egyszerű lágytojást részesítjük előnyben, akkor a szintén 4 darabos tojás melegentartó szett segítségével érhetjük el, hogy az előre elkészített tojások tovább maradjanak melegek, és így épp olyan ínycsiklandó fogásként várjanak majd az asztalon, mint abban a pillanatban vettük volna ki őket a forró vízből. A biopamut alapanyagú, maximum M méretű tojásokhoz használható melegentartókat különböző akvarellminták díszítik, amelyek tavaszi hangulatot varázsolnak az asztalra, így nem csupán hasznos, hanem dekorációként sem utolsó kiegészítőkként kerülhetnek be a konyhai eszköztárba.

töltött torta sütőforma
rózsa alakú sütőforma

Ha inkább az édesszájúak számára szeretnénk változatos finomságokkal kedveskedni, akkor érdemes átgondolni a rózsa alakú szilikon sütőforma, vagy a mini töltött tortához való szilikon sütőforma beszerzését. Mindkét forma kék alapon fekete pöttyös szilikonból készült, így a rugalmas anyagból könnyen kivehető az elkészült sütemény, ráadásul a hozzájuk érkező receptjavaslatokkal akár azonnal nekiláthatunk a sütésnek! A rózsa alakú forma esetén az elkészült sütemény különleges formája hívja majd fel magára a figyelmet, míg a mini tortaforma kialakításának köszönhetően olyan üreget formáz a torta közepére, amiben bármilyen meglepetés elrejthető, így még jobban feldobva a hangulatot a szeleteléskor!

croissant formázó

A kínálatban a klasszikus francia croissant elkészítéséhez is találunk hasznos és ügyes segédeszközt: a croissantformázó roller segítségével egyszerűen alakíthatjuk ki a tésztából a mini croissantokhoz szükséges formákat, ráadásul úgy, hogy a folyamat végén csak minimális tészta marad meg, így a lehető legjobban hasznosíthatjuk az elkészített alapanyagot. A roller emellett a töltelék helyét is jelöli a maximum 2 mm vastagságú tésztán, így könnyebben tudunk optimális mennyiséget alkalmazni a tökéletes végeredmény érdekében!

nyuszis gyerek kötény

Annak érdekében, hogy a konyhai készülődésben a család ifjabb tagjai és részt vehessenek – és lehetőleg tiszta ruhákkal ússzák meg mindezt – a kínálatban a húsvéti hangulathoz passzoló, nyuszis gyerek kötényt is találunk, melynek világoskék anyagán hímzett nyusziminta, és rávarrt fülek idézik meg a kedves kis állatot. A biopamutból készült kötény nyakpántja tépőzáras, derékrészén pedig megkötővel rögzíthető, emellett elöl praktikus, rávarrt zseb is található rajta a konyhai eszközök számára.

3 darabos konyharuha szett

A nedvszívó, nem bolyhosodó 3 darabos konyharuha szett szintén a konyha tisztántartásában lesz a segítségünkre, ráadásul ez is a húsvét hangulatát idéző mintákkal érkezik majd, hiszen három darabja közül az egyiken nagy nyusziminta, a másik kettőn pedig nyomott virágminta, illetve répaminta található, fehér alapszínen. A konyharuhák egyik rövid oldalán akasztó is található, így könnyedén felakaszthatjuk őket, hogy mindig kéznél legyenek a készülődés során!

4 darabos desszertes tányér

Az elkészült finomságok tálalásához mi lehetne ideálisabb, mint a kiváló minőségű porcelánból készült 4 darabos desszertestányér szett, amelynek széleit aranyszínű szegély közepüket pedig minden esetben eltérő akvarellminta díszíti: bárány, csibék, nyuszi, vagy épp egy kedves sündisznó, amelyek olyanok, mintha kézzel festették volna őket. A krémszínű tányérok átmérője nagyjából 15,5 cm, így nem csak desszertekhez, hanem például a reggelihez is nyugodtan használhatók, hogy már a nap kezdetén megalapozzák a húsvéti hangulatot!

A teljes kínálatban természetesen ezúttal is rengeteg további megoldást találunk, legyen szó a finomságok elkészítéséről, vagy tálalásáról, vagyis ezúttal is érdemes alaposan átböngészni a webáruházat!

Array