Amikor nem csak a pezsgőn szeretjük a habot: szilveszteri éjszakai fürdőzés

szilveszteri fürdőzés

Szinte hihetetlen, hogy máris ilyen közel az év utolsó napja! 2021 mindenki számára tele volt megpróbáltatásokkal, így nem csoda, ha a legtöbben a kikapcsolódás valamilyen pihentető formáját választják szilveszterkor. Azoknak, akik leginkább tökéletes nyugalomban szeretnék köszönteni az Újévet, kiváló program alternatíva az éjszakai fürdőzés

Gyógyító termálvíz

Éjszakai fürdő és éjszakai fürdő közt is óriási különbségek lehetnek, hiszen számtalan jobbnál jobb helyszín közül válogathatunk. Ha azt szeretnénk, hogy gyógyító termálvízben érjen minket az éjfél, érdemes felkeresni a nevesebbnél nevesebb budapesti gyógyfürdők valamelyikét. Régóta büszkék vagyunk arra, hogy hazánkban kiváló gyógyfürdők budapesten és vidéken is szép számmal akadnak, így azoknak sem kell aggódniuk, akiknek a tökéletes szilveszter fürdő budapest zajától távol található.

 

Mert nem csak a pezsgőn szeretjük a habot

A szilveszteri éjszakai fürdőzés szerelmeseinek szintén szuper program egy kényeztető szilveszteri wellness. A magyarországi wellness fürdők budapesten és más városokban is várják az ellazulni vágyókat. A szolgáltatások helyszínenként változnak, de a legtöbb helyen pezsgőfürdővel, masszázs medencével, szaunával és masszázzsal kényeztethetjük magunkat. 

szilveszteri programok

Amikor a szilveszteri fürdő buli!

Akinek túl csendes az éjszakai fürdőzés budapest termálfürdőiben és valami mozgalmasabbra vágyik a vidéki wellness fürdőnél, de nem szívesen mondana le a habos környezetről, annak a tökéletes program egy habparty meglátogatása. Sok ilyen jellegű szilveszteri buli budapesten kerül megrendezésre, de ez nem probléma, hiszen sokan eleve úgy képzelik el, hogy az éjszakai fürdőzés budapesten történik. Ha külföldi barátai éppen a fővárosban tartózkodnak szilveszterkor, mindenképpen érdemes megmutatni nekik a budapesti fürdők egyikét. Tájékozódásképpen pedig a Budapest New Year weboldala segíthet eligazodni.

Array